Servisne informacije     | 24.01.2018. 08:02 |

U BiH jutros umjereno oblačno i sunčano

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 24. januara (FENA) - U centralnim i istočnim područjima Bosne i Hercegovine jutros je umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U ostalim dijelovima je malo do umjereno oblačno i sunčano.

Temperature zraka u 07.00 sati: Bjelašnica -9 stepeni, Grude -4, Bihać, Bugojno, Ivan-sedlo, Livno, Prijedor i Sanski Most -2, Jajce -1, Sarajevo 0, Bijeljina, Široki Brijeg, Srebrenica, Tuzla i Zenica 1, Brčko, Doboj, Gradačac i Zvornik 2, Trebinje 3, Stolac 4, Neum 6 i Mostar 8.

U većem dijelu BiH danas se očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutro hladno s mrazom i maglom po kotlinama. U centralnim i istočnim područjima Bosne je moguća dugotrajna magla ili niska oblačnost. Vjetar slab u Bosni istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini slaba bura. Najviša dnevna temperatura od 3 do 9, na jugu od 8 do 12 stupnjeva.

U Sarajevu jutro pretežno oblačno, uz postepeno razvedravanje tokom dana. Najviša dnevna temperatur oko 3 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Danas prvi dan proljeća

Narandžasto upozorenje zbog vjetra južnog smjera

Registiran zemljotres u okolini Stoca 3 stepena po Richteru

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo