Sport     | 22.01.2018. 15:39 |

Rektor Tomić posjetio Rukometni dom u Mostaru

FENA Nada Landeka

MOSTAR, 22. siječnja (FENA) - Rektor Sveučilišta u Mostaru Zoran Tomić posjetio u ponedjeljak Rukometni dom Sveučilišnog kampusa u Rodoču.

Predstavnici Hrvatskog muškog rukometnog klub ''Zrinjski'' tim su povodom predstavili projekciju i idejno rješenje budućeg izgleda Rukometnog doma te su predstavili do sada urađene radove.

Predsjednik HMRK ''Zrinjski'' Mostar Branislav Stojkić rekao je kako je ovo nastavak i dobra suradnja koju žele nastaviti sa Sveučilištem u Mostaru.

- Sport će konačno imati znanstvenu dimenziju. Ove prostorije ćemo otvoriti prema Sveučilištu. Ovdje će jednoga dana biti multimedijalne učionice, svlačionice, spavaonice tako da ovaj dio otvorimo za jednu širu sportsku javnost – rekao je Stojkić.

 Dodao je kako će ovo biti multimedijalno, multi sportski što znači da će drugi sportaši i klubovi  mogući koristi ovu dvoranu.

 Rektor Tomić rekao je kako Rukometni klub Zrinjski s novim vodstvom pokazao jednu novu dimenziju entuzijazma, razvoja ali i rezultata koji žele postići u naredno vrijeme, dodavši kako je rezultata nema bez dobrih uvjeta.  

- Svi projekti ovise o ljudima, tamo gdje ima ljudi s vizijom, i onih koji su se spremni teško angažirati da postignu rezultate, onda rezultati i dolaze - dodao je rektor.

 Iskazao je zadovoljstvo što je klub pokuca i na vrata Sveučilišta, naglašavajući kako su produžili ugovor za ovu dvoranu kako bi ovaj projekt napravili respektabilnim.

- Spremni smo kroz našu infrastrukturu raditi na novom dizajnu, ali i surađivati kako taj projekt učiniti boljim kvalitetnijim za cijelu društvenu zajednicu korisnijim- kazao je Tomić

 Istaknuo je kako je ovo društveno vrijedan projekt koji za rezultat ima činiti društvo boljim, zdravijim te promicati natjecaljski duh.

- Sveučilište će biti partner i pomoći će u svemu onome što je u skladu s ciljem i vizijom  Sveučilišta. A jedan od naših strateški ciljeva je odnos prema društvenoj zajednici - zaključio je rektor.

 Tijekom susreta, predstavila se treća garantira dresova HMRK Zrinjski koja je rađena u suradnji sa Sveučilištem u Mostaru.

 

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Objavljena nova knjiga Zorana Tomića 'Umijeće komuniciranja'

Tomić: Važna je otvorenost znanosti za dobrobit društvene zajednice

Rukometni all-star u Mostaru okupio velika imena

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo