Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 22.01.2018. 13:33 |

NK Čelik otputovao na pripreme u Tursku

FENA

ZENICA, 22. januara (FENA) - Nogometaši Čelika otputovali su u turski grad Alaniju, gdje će u narednih 12 dana obaviti drugi dio priprema za nastavak prvenstva u Premijer ligi BiH.

Sa stručnim štabom, koji predvodi Slaven Musa, na put su krenuli: kapiten Fenan Salčinović, Matej Marković, Fikret Karajbić, Nedin Tucaković, Armin Duvnjak, Tarik Adilović, Anes Duraković, Aldin Šišić, Mahir Mehić, Stefan Udovičić, Hrustan Kadrić, Dino Ćemalović, Hannan Adilović, Boris Pandža, Harun Ibraković, Stevo Nikolić, Nemanja Anđušić, Marin Jurina, Enes Akgun, Dino Bevab, Ognjen Đelmić, Toni Livančić, Yusuf Cihat Celik i Joyskim Aurelien Dawa.

U klubu se nadaju da će se još dva-tri igrača priključiti pripremama kluba u Turskoj, i to će biti lista nogometaša koji će braniti boje kluba u nastavku takmičenja.

Prije polaska iz Zenice kapiten Fenan Salčinović kazao je da se situacija u klubu značajno promijenila i da se stvari idu na bolje.

- Na nama je da se koncentrišemo na pripreme i naš cilj, a to je opstanak u Premijer nogometnoj ligi - kazao je Salčinović.

Naredna utakmica nogometaša Čelika, u nastavku Premijer lige, na rasporedu je 17. februara i biti će to derbi začelja jer protivnik na Bilinom polju je najslabije plasirana momčad Viteza.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Fudbalerke SFK Libero iz Goražda pripremaju se za nastavak sezone Premijer lige BiH

Čelik najavio preuzimanje prvog mjesta i krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Zenice

'ALBA' prekinula održavanje, Grad Zenica raspisao tender za održavanje Stadiona 'Bilino polje'

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana