Bosna i Hercegovina     | 20.01.2018. 15:36 |

U Sarajevu održana redovita sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

MOSTAR, 20. siječnja (FENA) - Predsjedništvo Mladeži HDZ-a BiH održalo je redovitu sjednicu Predsjedništva 19. siječnja u Sarajevu na kojoj je razmatrana aktualna politička situacija i plan aktivnosti Mladeži HDZ-a BiH za 2018. godinu.

Na početku sjednice obratio se predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH Vrhbosna Dražen Trlin koji je istaknuo napredak u radu Mladeži Vrhbosna, te je naglasio važnost uključivanja što više mladih u politiku.

Usvajanjem dnevnoga reda, razmatrane su ključne točke sjednice Predsjedništva koje se tiču plana aktivnosti Mladeži HDZ-a BiH i projekata koje Mladež planira provesti na području cijele Bosne i Hercegovine u 2018. godini, priopćeno je iz Mladeži HDZ-a BiH.

Članovi Predsjedništva razgovarali su o inicijativi Mladeži HDZ-a BiH za ukidanje poreza na kupnju prve nekretnine i o važnim aktivnostima koje Mladež planira uraditi u ovoj godini. Bilo je riječi i o pripremi za obilježavanje 26. godina postojanja Mladeži HDZ BIH te o klauzuri Mladeži.

Članovi Predsjedništva istaknuli su kako je upravo Mladež HDZ-a BiH kreativna snaga koja okuplja hrvatsku mladež i uspješno provodi mnogobrojne projekte na svim područjima Bosne i Hercegovine gdje žive Hrvati.

Mladež HDZ-a BiH nastavit će s realizacijom uspješnih projekata koje je provodila kroz dugogodišnje djelovanje, ali će pokrenuti i nove projekte u oblasti edukacije mladih, s posebnim naglaskom na promociju poduzetništva mladih te jačanju zajedništva s mladima iz Republike Hrvatske, navodi se u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost Mladeži HDZ BiH

Priopćenje Mladeži Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽSB

Priopćenje za javnost Mladeži HDZ-a BiH

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!