Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 19.01.2018. 14:00 |

Redžepagić: Conteu se sviđa Džeko, ali on je Romin igrač

FENA Internet

RIM, 19. januara (FENA) - Irfan Režepagić, agent nogometaša Rome Edina Džeke, demantirao je glasine da bi njegov klijen mogao preći u Chelsea, dodavši da kapiten bh. nacionalnog tima želi ostati u Rimu.

Londonski 'plavci' su u potrazi za napadačem u januarskom prelaznom roku, a osim Džeke pominje se i Španac Fernando Llorente.

Sinoć se pojavila informacija da londonski klub namjerava pojačati svoje redove Emersonom Palmierijem i Džekom u paketu, prenosi Football Italia.

- Ne ništa ne znam o tome. Nemam nikakvih informacija u tom smislu. Džeko je igrač Rome. Svaki put kada pričamo o Džeki pominju se klubovi poput Chelseaja, kineski, meksički timovi. To su samo spekulacije. Istina je da Džeko želi ostati u Romi - kazao je Redzepagić za 'romagiallorossa'.

Nije želio otkriti da li je razgovarao s menedžerom Chelseaja Antoniom Conteom.

- Da li je sa s njim razgovarao? Moja uloga je da ne mogu otkrivati određene stvari koje se odnose na transfere. Sve što mogu reći da se Conteu sviđa Džeko, ali kome se ne sviđa? - poručio je agent.

Džeko je u Romu stigao iz Manchester Cityja 2015. godine.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Zrinjski domaćin Borcu u prvoj utakmici finala Kupa BiH

Zrinjski i Borac u finalu Kupa BiH

Nogometaši Borca prvi finalisti Kup-a Bosne i Hercegovine

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana