Sport     | 17.01.2018. 11:20 |

Izvučene skupine za internacionalni turnir 'Košarkaški kup Kraljevskog grada'

FENA Saopćenje

JAJCE, 17. siječnja (FENA) – U povodu Dana općine Jajce, od 16. do 18. veljače održat će se treći internacionalni turnir ''Košarkaški kup Kraljevskog grada'', u organizaciji Košarkaškog kluba Vodopad iz Jajca.

U tri dana, koliko će turnir trajati, jajačka publika imat će priliku vidjeti više od 120 talentiranih mladih košarkaša Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije, Mađarske, Hrvatske i Austrije.

Na kupu će nastupiti velika košarkaška imena ovih prostora, a i šire. U skupini A igraju OKK ''Spars Sarajevo'', KK ''Cedevita Zagreb'', KK ''Partizan Beograd'', Stars ''BC Vienna'', a u skupini B KK ''Vodopad Jajce'', KK ''Budućnost Voli Podgorica'', FKSE ''Szekszárd'' i ŠK ''Dražen Petrović'' Šibenik.
 
Dvostruku titulu brani prvak BiH, ekipa OKK ''Spars Sarajevo'' koja će imat težak zadatak ako želi zadržati vodeći položaj na jednom od najboljih i najjačih turnira u BiH, ali i šire.

Prva utakmica igra se u petak, 16. veljače, s početkom u 16 sati, a sastaju se prošlogodišnji prvak OKK ''Spars Sarajevo'' i KK ''Cedevita Zagreb''. 

Službeno otvaranje turnira, koji se održava pod pokroviteljstvom Općine Jajce, na programu je u 19 sati utakmicom između domaćina KK ''Vodopad Jajce'' i FKSE ''Szekszárd''.

Sve utakmice košarkaškog kupa odigrat će se u Gradskoj sportskoj dvorani Jajce, priopćili su organizatori.

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Najavljeni 9. međunarodni skokovi s vodopada u Jajcu

Jajce: Otvoren poziv za bespovratna sredstva projekta 'Dijaspora Invest'

Trodnevna manifestacija Dani AVNOJ-a u Jajcu počinje 25. studenoga

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo