Regija     | 16.01.2018. 18:17 |

Kosovska policija nudi 10.000 eura za informacije o ubojstvu Ivanovića

FENA Cvita Kusić

PRIŠTINA, 16. siječnja (FENA) - Policija Kosova nudi nagradu od 10.000 eura za informacije koje bi mogle pomoći u rasvjetljavanju slučaja ubojstva Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokracija, pravda", koji je ubijen u utorak na sjeveru Mitrovice.

 Policija Kosova je priopćila kako je sa svim nadležnim jedinicama uključena u istragu ubojstva te kako radi na prikupljanju i analiziranju svih relevantnih dokaza i činjenica kako bi se što prije rasvijetlio ovaj slučaj.

 Radi što žurnije identifikacije počinitelja, policija moli za pomoć građana, a za informaciju koja bi mogla doprinijeti istrazi ponudila je i novčanu nagradu od 10.000 eura.

 "Građani koji posjeduju infomacije u vezi ovog slučaja mogu kontaktirati broj telefona 080019999 ili 192, te e-mail adresu info@kosovopolice.com", objavila je kosovska policija na svojim internetskim stranicama.

 Napominju kako su pozivi na navedene brojeve besplatni te kako garantiraju anonimnost svih građana koji pruže bilo kakve informacije.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Priština dobila zeleno svjetlo: Prihvaćena preporuka da Kosovo bude primljeno u Vijeće Evrope

Strasbourg: Danas rasprava u Vijeću Europe o Kosovu

Zastupniku u Saboru KSB-a zapalili automobil

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo