Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 16.01.2018. 10:17 |

Pronađen vozač koji je povrijedio dvije pješakinje i pobjegao

FENA

TUZLA, 16. januara (FENA) – Policija je pronašla vozača koji je sinoć oko 18.00 sati na raskrsnici ulica Krečanska i Rudarska u Tuzli udario dvije pješakinje, a potom pobjegao s mjesta nesreće.

Riječ je  o vozaču „passata“ M.Z. (30) iz Tuzle i on  je priveden radi kriminalističke obrade, a nakon dokumentiranja cijelog događaja bit će predat u nadležnost Kantonalnog tužiteljstva.

Kao što je Fena sinoć objavila, vozač je na spomenutoj raskrsnici automobilom udario dvije pješakinje iz Tuzle, obje rođene 2000. godine, a potom se udaljio s mjesta nesreće.

Povrijeđenim djevojkama ljekarska pomoć ukazana je u UKC Tuzla. Konstatovane su lakše tjelesne povrede, nakon čega su puštene kući.

Iste večeri, službenici PS Zapad PU Tuzla, na temelju izjava očevidaca, ušli su u trag bjeguncu, pronašli ga i lišili slobode, rečeno je Feni.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Kurti: Četvorica policajca puštena na slobodu, Janković u pritvoru u Srbiji

Osmani: Petorica kosovskih policajaca i dalje su taoci u Srbiji

PUZ: Pritvoren 27-godišnjak s 300.000 tableta iz kojih se može dobiti droga

Promo

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije