Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 11.01.2018. 14:52 |

Ćubara i Jusufi potpisali ugovore s FK Željezničar

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 11. januara (FENA) - Bivši juniori FK Željezničar, Almir Ćubara i Meldin Jusufi, potpisali su danas dvoipogodišnje ugovore s timom s Grbavice. 

Ćubara je rođen 21. novembra 1997. godine u Sarajevu. Prošao je omladinske selekcije Novog Grada i Olimpika, a potom je igrao i za juniore 'plavih'.

Po isteku juniorskog staža prešao je u redove visočke Bosne za koju je u proteklih godinu i po odigrao 35 utakmica. Ćubara igra na poziciji centralnog defanzivca, a potpisao je ugovor do ljeta 2020. godine.

Jusufi je rođen 30. decembra 1998. godine u Sarajevu. Na Grbavici je od 2010. godine, a s juniorima je prošle godine osvojio titulu prvaka BiH. Prošle godine je otišao u Olimpic gdje je zabilježio šest nastupa, jedan pogodak i jednu asistenciju. Ovaj krilni fudbaler je također potpisao do ljeta 2020. godine, saopćeno je iz FK Željezničar.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Velež osudio nasilje i kritizirao mostarskog gradonačelnika

U 26. kolu WWin lige strijelci najraspoloženiji u Tuzli, najveća posjeta na Grbavici

Zrinjski kritizirao medije: Frapantna razina neprofesionalnosti

Promo

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

M:tel: Telefoni na rate već od 5,29 KM!