Bosna i Hercegovina     | 06.01.2018. 10:57 |

Vlada HBŽ-a: Zabrana novih upošljavanja u zdravstvenim ustanovama

FENA Saopćenje

LIVNO, 6. siječnja (FENA) - Vlada Hercegbosanske županije (HBŽ) donijela je Odluku o zabrani novog zapošljavanja u zdravstvenim ustanovama HBŽ-a. Odluka se ne odnosi na liječnike dok sva druga zapošljavanja trebaju dobiti odobrenje od Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih.

Također, Vlada je tijekom sjednice, koja je održana u petak, razmatrala  i primila k znanju Informaciju o razgovorima sa sindikatom liječnika HBŽ-a.

Tijekom sjednice donesena je Odluka o davanju suglasnosti za imenovanje Dijane Vještica - Karanović, profesorice srpskog jezika i književnosti, na dužnost ravnateljice Srednje škole "Drvar" imenovane Odlukom Školskog odbora te škole od 15. studenog 2017. godine na mandatno razdoblje od četiri godine.

Vlada je isto tako nakon razmatranja Prijedloga donijela Odluku za nabavu paketića za 152. djece s posebnim potrebama na području HBŽ-a za božićne i novogodišnje blagdane. Sredstva u iznosu od 3.039,90 KM osigurana su iz tekuće pričuve Proračuna HBŽ-a za 2017.godinu.

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Danas sjednica Vlade Federacije BiH povodom prve godine rada u ovom mandatu

Sjednica Predstavničkog doma PFBiH još uvijek traje, razmatra se sigurnosna situacija u FBiH

Nastavljena deseta redovna sjednica Predstavničkog doma Federalnog parlamenta

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta