Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 03.01.2018. 15:41 |

Danas počinje projekat '365 sport plus'

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 3. januara (FENA) - Fudbalskim treningom na Olimpijskom stadionu Koševo, danas zvanično počinje projekat pod nazivom "365 sport plus".

Tokom proteklog perioda vladala je velika zainteresovanost roditelja i mladih koji su željeli da se uključe u projekat, koji finansira Općina Centar Sarajevo, a kako naglašava načelnik Nedžad Ajnadžić, kroz projekat se želi tokom cijele godine mladim ljudima pružiti prilika da se bave sportom, a da oni za to ne moraju izdvajati novac.

- Naš fokus su djeca iz 11 osnovnih škola iz Centra i želimo omasoviti bavljenje sportom i dati priliku onima koji će u budućnosti biti zvijezde na sportskoj sceni - rekao je Ajnadžić.

Mališanima će na raspolaganju biti devet različitih sportova - fudbal, košarka, rukomet, odbojka, tenis, džudo, mali fudbal i univerzalne škole sporta i borilačkih vještina, saopćeno je iz Općine Centar Sarajevo.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Predstavljeni rezultati projekta jačanja mreže podrške za djecu i mlade s teškoćama u razvoju

U Goraždu trodnevna radionica 'Komunikacija sa ranjivim grupama'

Podrška Općine Centar za romsku djecu koja se redovno školuju

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu