Bosna i Hercegovina     | 01.01.2018. 09:22 |

Mostarci uz domaće bendove na otvorenom dočekali Novu 2018. godinu

FENA Cvita Kusić

MOSTAR, 1. siječnja (FENA) - Nastupom domaćih bendova na šetnici u Ulici Nikole Šubića Zrinskoga, Mostar se pridružio drugim gradovima u BiH koji su Novu 2018. godinu dočekali na otvorenom prostoru.

 Mostarce i goste Grada na Neretvi zabavljali su mostarski bendovi "Mostar rock school blues band", "Zoster", "Mostar Sevdah Reunion", te grupa "Sinergija". Prije večernjeg programa na šetnici je organizirana i "Dječja Nova godina" koja je najmlađima od 12 do 14 sati donijela zanimljiv program. 

 Proslava dočeka Nove godine u Mostaru je započela 30. prosinca kada su u popodnevnim satima nastupili mladi bendovi "Tale Quale" i "Floridus", a u večernjim satima posjetitelje su zabavljali "Smooth Groove", "Blues Caravan" i "Malter Ego".

 Ovogodišnji doček organiziran je nakon deset godina pauze, a za ovu prigodu mostarska Gradska uprava iz proračuna je izdvojila 80.000 marka.

 Doček Nove godine u Mostaru osiguravali su mnogobrojni policijski djelatnici kako bi se manifestacija održala bez narušavanja javnog reda i mira i drugih incidenta.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Vučić i Dodik sa Srbima u Mostaru: Obećano više sredstava za razvoj svih krajeva u kojima žive Srbi

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana