Objavljen javni poziv za subvencioniranu liniju Bosanskopodrinjskog kantona | FENA


FENA.BIZ

Objavljen javni poziv za subvencioniranu liniju Bosanskopodrinjskog kantona

Foto/BBI

Objavljen javni poziv za subvencioniranu liniju Bosanskopodrinjskog kantona


Javni poziv privrednicima sa područja Bosanskopodrinjskog kantona Goražde da apliciraju za subvencioniranu liniju BBI banke i Vlade BPK objavljen je danas u dnevnim novinama i na web stranici BBI banke.

Bosna Bank International (BBI) i Vlada Bosansko-podrinjskog kantona Goražde omogućile su povoljnu finansijsku liniju za privredne subjekte sa područja BPK. Riječ je o zajedničkom projektu kojim je osigurana finansijska linija u iznosu od 18.900.000 KM. Zahvaljujući subvenciji Vlade BPK u iznosu od 378.000 KM, kompanije registrovane na području BPK sredstva iz ove linije mogu realizovati u BBI banci po veoma povoljnoj, subvencioniranoj stopi od 1,89 posto.

Radi se o sredstvima koja su namijenjena svim subjektima sa područja Bosansko-podrinjskog kantona, a posebno za povećanje postojećih kapaciteta ili unapređenja usluge, novih zaposlenja ili korištenja sredstava u svrhu održavanja tekuće likvidnosti.

Rok za podnošenje zahtjeva za finansiranje prema uslovima Javnog poziva počinje teći od dana objavljivanja u sredstvima javnog informisanja i traje do iskorištenja predviđenih fondova.

Zainteresirani privrednici za sve detaljnije informacije o subvencioniranoj liniji Bosansko-podrinjskog kantona mogu dobiti u poslovnici BBI banke u Goraždu ili na broj telefona 038 241- 491 kao i putem web stranice www.bbi.ba

Javni poziv možete pogledati ovdje.

 


Alma Redžepagić
STRUČNI SARADNIK ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU
Marketing i komunikacije

Bosna Bank International d.d. Sarajevo
Trg djece Sarajeva bb, 71 000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 33 275 221
Fax: +387 33 203 122
Email: alma.redzepagic[at]bbi.ba
Web: www.bbi.ba
Facebook: www.facebook.com/bbibanka

BBI
ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.