Posebna pogodnost za nove korisnike Raiffeisen Shopping kartice | FENA


FENA.BIZ

Posebna pogodnost za nove korisnike Raiffeisen Shopping kartice

Foto/Raiffeisen BANK

POVRAT DIJELA POTROŠENOG IZNOSA - POSEBNA POGODNOST ZA NOVE KORISNIKE RAIFFEISEN SHOPPING KARTICE

Mastercard Shopping kartica – Kartica koja vraća osmijeh i keš!

 „Pored toga što našim klijentima kontinuirano nastojimo isporučiti usluge visokog kvaliteta te im se kroz različite programe nagrađivanja zahvaliti na njihovoj lojalnosti, nastojimo ojačati i odnos s novim korisnicima naših usluga nudeći im dodatne benefite. U skladu s tim, za sve klijente koji u mjesecu novembru postanu korisnici Mastercard Shopping kartice, te ovom karticom plate proizvode i usluge u minimalnom iznosu od 500 KM smo pripremili dodatnu pogodnost, a to je povrat dijela potrošenog iznosa u visini od 50 KM“ , izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke. 

U okviru kampanje „Kartica koja vraća osmijeh i keš!“, Raiffiesen banka će svim novim korisnicima Mastercard Shopping kartice, za ukupan potrošeni iznos od 500 KM ili više izvršiti povrat dijela potrošenog iznosa 50 KM. Ova ponuda traje od 01.11. do 30.11.2017. godine, a povrat će biti izvršen na Mastercard Shopping karticu u decembru. 

Također, svakom transakcijom plaćanja koju obave Raiffeisen Mastercard Shopping karticom s oznakom MC World klijenti indirektno pomažu rad udruženja Srce za djecu koja boluju od raka FBiH, Sumero, te SOS Dječija sela u Sarajevu. Naime, Raiffeisen banka od svake transakcije plaćanja ovom karticom na POS uređajima izdvaja 0,10 KM u dobrotvorne svrhe za pomenuta udruženja. 

Shopping kartica je posebno kreirana Mastercard revolving kreditna kartica koja klijentima omogućava plaćanje na rate bez kamata i naknada, ostvarenje dodatnih popusta, SMS obavijest nakon svake izvršene transakcije te druge pogodnosti. Svi zainteresovani klijenti za ovu karticu mogu aplicirati i online putem web stranice banke VIDEO 

* * * * *

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina je supsidijarno lice Raiffeisen Bank International AG, jedne od vodećih banaka u Srednjoj i Istočnoj Evropi te Austriji. 

Osnovana 1992. godine,  danas je jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini. Preko 1.300 zaposlenika Banke putem 97 poslovnica pruža usluge za oko 450.000 klijenata. Mnogobrojna, kako domaća, tako i međunarodna priznanja, kao što su priznanja renomiranih magazina Global Finance, Euromoney te The Banker, potvrda su uspješnog poslovanja Banke. Investiranje u nove tehnologije, iskusno i educirano osoblje koje se stalno usavršava, naglasak na individualnom pristupu klijentu, te uvođenje novih, savremenih proizvoda i usluga predstavljaju glavne faktore konkurentnosti Raiffeisen banke na bosanskohercegovačkom tržištu.

Raiffeisen grupu u Bosni i Hercegovini, pored Raiffeisen banke, čine, Raiffeisen INVEST, Raiffeisen CAPITAL, Raiffeisen LEASING, te RL ASSISTANCE.

Raiffeisen grupacija 130 godina kombinuje ostvarenje finansijskog uspjeha sa društveno odgovornim poslovanjem, pri čemu ekonomska, ekološka i društvena odgovornost čine jednu cjelinu, slijedeći osnovne principe društvene solidarnosti, samopomoći i održivosti koje je uspostavio Friedrich Wilhelm Raiffeisen. 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Korporativne komunikacije i upravljanje održivošću:

Telefoni: 033 287 655; 033 287 426; e-mail: raiffeisen.komunikacije@raiffeisengroup.ba

Zahvaljujemo na saradnji.

Korporativne komunikacije i upravljanje održivošću

Raiffeisen BANK

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.