Flydubai uvodi letove za Podgoricu, uključeno zaustavljanje u Sarajevu | FENA


FENA.BIZ

Flydubai uvodi letove za Podgoricu, uključeno zaustavljanje u Sarajevu

 

Avio-prevoznik sa sjedištem u Dubaiju je najavio letove za glavni grad Crne Gore, Podgoricu, koji će početi 1.novembra/studenog.  Sa dva leta sedmično,  letovi će uključivati zaustavljanje u Sarajevu, popularnoj destinaciji u flydubai mreži. Podgorica se pridružuje zračnoj mreži u srednjoj i istočnoj Europi, koja uključuje Beograd, Bratislavu, Bukurešt, Prag, Skoplje, Sarajevo i Sofiju. flydubai će postati jedini prijevoznik sa sjedištem u Ujedinjenim Arapskim Emiratima koji nudi direktnu zračnu vezu sa Podgoricom.

 

Više informacija možete naći u flydubai saopštenju.

Srdačno,

 

MA Boba Lizdek
Senior Consultant SEE


M +387 (0)63 497 040
boba.lizdek@grayling.com
@Boba Li
grayling.com

 

SABRE Awards Winner: Eastern European Consultancy of the Year 2016

 

 

 

flydubai uvodi letove za Podgoricu

·        Avio-prevoznik će u ponudi imati dva leta sedmično za glavni grad Crne Gore

·        Samo avio-prevoznik iz UAE ima u ponudi direktne letove

·        Letovi uključuju zaustavljanje u Sarajevu

Dubai, UAE 26. septembar/rujan 2017: Avio-prevoznik sa sjedištem u Dubaiju je najavio letove za glavni grad Crne Gore, Podgoricu, koji će početi 1.novembra/studenog.  Sa dva leta sedmično,  letovi će uključivati zaustavljanje u Sarajevu, popularnoj destinaciji u flydubai mreži. Podgorica se pridružuje zračnoj mreži u srednjoj i istočnoj Europi, koja uključuje Beograd, Bratislavu, Bukurešt, Prag, Skoplje, Sarajevo i Sofiju. flydubai će postati jedini prijevoznik sa sjedištem u Ujedinjenim Arapskim Emiratima koji nudi direktnu zračnu vezu sa Podgoricom.

Komentirajući početak letova, Ghaith Al Ghaith, glavni izvršni direktor kompanije flydubai je rekao : "S pokretanjem  letova za Podgoricu, našim putnicima nudimo više načina da istražuju i otkrivaju Crnu Goru. Popularnost naših ljetnih letova za Tivat pokazala je kontinuiranu potražnju za većim pristupom ovom dijelu svijeta i drago nam je što ćemo redovno imati letove prema  Crnoj Gori. "

Podgorica svojim posjetiocima nudi mnogo toga za istraživanje, sa svojom šarmantnom arhitekturom, zelenilom i slikovitom okolinom, uz bogatu kulturu kafea i brojnih muzeja koje treba posjetiti. Nacionalni park Skadarsko jezero, dom najvećeg jezera u južnoj Europi, se nalazi  na kratkoj udaljenosti od grada , a popularni priobalni grad Tivat udaljen je 90 minuta vožnje.

"Ovom novom rutom, flydubai će postati prva avio-kompanija koja će ponuditi redovne usluge između Podgorice i Sarajeva", rekao je Jeyhun Efendi, komercijalni potpredsjednik kompanije flydubai za UAE, EU, ME i CIS. "Radujemo se novim mogućnostima koje će ovi letovi ponuditi uz ekonomske tokove i turizam.”

flydubai je posvećen da svojim klijentima pruži što bolji doživljaj putovanja nudeći veći izbor i fleksibilnost. Uz flydubai-jevu Business Class-u, putnici mogu uživati ​​u letenju po svojoj mjeri, dok Economy Class nudi udobno sjedenje i praktičan način putovanja.

Za red letenja i cijene,molimo vas posjetite: VIDEO    

-Kraj-

 

O kompaniji flydubai

Kompanija flydubai sa sjedištem u Dubaiju nastoji ukloniti prepreke kad se radi o putovanju i poboljšati povezanost između različitih kultura širom svoje mreže koja postaje sve veća. Od pokretanja operacija  2009 godine, flydubai:

• je razvio mrežu od više od 95 odredišta u 44 zemlje.

• upravlja jednim tipom flote od 58 aviona nove generacije- Boeing 737-800, a do kraja 2023. godine biće mu isporučeno više od 100 aviona.

• je otvorio 67 novih ruta koje prije nisu imale direktne zračne veze sa Dubaijem ili nisu bile servisirane od strane državnog avio-prevoznika prijevoznika iz Dubaija/UAE.

Osim toga, flydubai-jeva agilnost i fleksibilnost, kao mladog avio-prevoznika, su  poboljšali ekonomski razvoj Dubaija, u skladu s vizijom Vlade Dubaija, stvaranjem trgovinskih i turističkih tokova na tržištima koja nisu bila opsluživana.

Za najnovije informacije vezane za flydubai, molimo vas, posjetite: VIDEO

 

Za dodatne informacije, molimo kontaktirajte:

Kareem Mahjoub, Press Officer; +971 55 6356196; Email: kareem.mahjoub@flydubai.com

Ili flydubai urede u Podgorici/kontakt telefon u Beogradu/

+381 11 328 2271 

i Sarajevu

flydubai Sarajevo

+387 33 257 950

 

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.