NOVČANI KREDITI RAIFFEISEN BANKE PO ATRAKTIVNOJ KAMATNOJ STOPI | FENA


FENA.BIZ

NOVČANI KREDITI RAIFFEISEN BANKE PO ATRAKTIVNOJ KAMATNOJ STOPI

Foto/Raiffeisen BANK

NOVČANI KREDITI RAIFFEISEN BANKE PO ATRAKTIVNOJ KAMATNOJ STOPI

 

·        Posebna ponuda u okviru aktuelne kampanje “Na tragu sreće“ a koju prati i nagradna igra za klijente pod nazivom „Osvoji auto“

(Sarajevo, 08.09.2017.) – „Ljetni period je najčešće ispunjen brojnim događanjima, godišnjim odmorima i putovanjima, a nakon povratka redovnim obavezama na red dolazi analiza stanja naših finansija. Stoga smo za klijente kojima su potrebna dodatna novčana sredstva pripremili posebnu ponudu novčanih kredita po atraktivnoj kamatnoj stopi. Dodatno, našu trenutnu kampanju prati i nagradna igra u okviru koje želimo da nagradimo lojalnost naših klijenata koji nam svakodnevno ukazuju povjerenje, ali i naše nove klijente, koji imaju priliku da osvoje vrijedne nagrade“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

 

Svi klijenti koji prenesu platu u Raiffeisen banku ili postanu korisnici novčanog kredita, a već primaju platu u Banci, imaju mogućnost da osvoje automobil Toyota Corolla ili jedan od pet mobilnih telefona Samsung Galaxy S8.

 

Dodatno, u okviru posebne ponude koja prati nagradnu igru, dostupni su novčani krediti te krediti za refinansiranje obaveza u drugim finansijskim institucijama po povoljnoj kamatnoj stopi već od 4,39% (EKS 6,07%[1]), a dodatna pogodnost je 0% naknada za obradu kredita, te kamatna stopa koja može biti fiksna ili promjenjiva, prema klijentovom izboru.

 

U skladu sa zakonom, nagradna igra na području Federacije Bosne i Hercegovine i Brčko distrikta traje do 30.11.2017., a na području Republike Srpske do 31.10. 2017. pri čemu je predviđen zaseban nagradni fond u vidu jedne glavne nagrade i 5 utješnih nagrada.

Imena sretnih dobitnika bit će objavljena 31.12.2017. godine u dnevnim novinama kao i na web stranici www.raiffeisenbank.ba.

* * * * *

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina je supsidijarno lice Raiffeisen Bank International AG, jedne od vodećih banaka u Srednjoj i Istočnoj Evropi te Austriji. 

Osnovana 1992. godine,  danas je jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini. Preko 1.300 zaposlenika Banke putem 97 poslovnica pruža usluge za oko 500.000 klijenata. Mnogobrojna, kako domaća, tako i međunarodna priznanja, kao što su priznanja renomiranih magazina Global Finance, Euromoney te The Banker, potvrda su uspješnog poslovanja Banke. Investiranje u nove tehnologije, iskusno i educirano osoblje koje se stalno usavršava, naglasak na individualnom pristupu klijentu, te uvođenje novih, savremenih proizvoda i usluga predstavljaju glavne faktore konkurentnosti Raiffeisen banke na bosanskohercegovačkom tržištu.

Raiffeisen grupu u Bosni i Hercegovini, pored Raiffeisen banke, čine, Raiffeisen INVEST, Raiffeisen CAPITAL, Raiffeisen LEASING, te RL ASSISTANCE.

Raiffeisen grupacija 130 godina kombinuje ostvarenje finansijskog uspjeha sa društveno odgovornim poslovanjem, pri čemu ekonomska, ekološka i društvena odgovornost čine jednu cjelinu, slijedeći osnovne principe društvene solidarnosti, samopomoći i održivosti koje je uspostavio Friedrich Wilhelm Raiffeisen.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Korporativne komunikacije i upravljanje održivošću:

Telefoni: 033 287 655; 033 287 426; e-mail: raiffeisen.komunikacije@raiffeisengroup.ba

Zahvaljujemo na saradnji.

Korporativne komunikacije i upravljanje održivošću, Raiffeisen BANK1EKS – efektivna kamatna stopa je izračunata za klijenta koji prima platu u Banci, uz promjenjivu kamatnu stopu na iznos kredita KM 50.000 i rok otplate 3 godine, sa uključenim troškovima naknade za vođenje kreditnog računa, kupovine mjenica, naknade za vođenje Paketa računa za cijeli period otplate, te troškom osiguranja.Visina kamatne stope ovisi o poslovnom odnosu klijenta sa Bankom.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.