Ulaznice za Raiffeisen Open Air uz registraciju za uslugu Bankarstvo na Viberu | FENA


FENA.BIZ

Ulaznice za Raiffeisen Open Air uz registraciju za uslugu Bankarstvo na Viberu

Foto/Raiffeisen BANK

"U nastojanju da pojednostavimo poslovanje s Bankom, polovinom ove godine našim klijentima smo ponudili uslugu Raiffeisen bankarstvo na Viberu. Riječ je o inovativnom bankarskom proizvodu koji korisnicima omogućava da u svega nekoliko koraka pošalju novac osobi iz svog Viber imenika, prime novac na račun u BiH ili izmire obaveze po kreditnoj kartici u Banci. Tokom trajanja Sarajevo Film Festivala posjetioci Raiffeisen paviljona na Festivalskom trgu će imati priliku detaljnije se upoznati s ovom uslugom, a onima koji aktiviraju istu će biti uručen prigodan poklon“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao: „Posebno mi je zadovoljstvo što smo i ove godine partneri SFF-a, događaja koji okuplja veliki broj zvanica iz zemlje i svijeta. Svake godine nastojimo da klijentima pored užitka u filmskim projekcijama ponudimo i dodatne benefite.“

Za klijente koji se u Raiffeisen paviljonu na Pozorišnom trgu, u periodu od 12. do 17. augusta, registruju za uslugu Raiffeisen bankarstvo na Viberu Banka je pripremila određeni broj ulaznica za projekcije u Raiffeisen Open Air-u ili neki drugi prigodan poklon.

Dodatno, Banka će svim korisnicima Raiffeisen kartica, koji online kupe ulaznice za SFF projekcije, u augustu izvršiti povrat u iznosu od 30% od vrijednosti kupljenih ulaznica. Ova pogodnost vrijedi u periodu od 01.08. do 18.08.2017. godine. Također, kako bi za vrijeme trajanja Festivala usluge Banke bile što dostupnije klijentima, poslovnice Banke u središtu Sarajeva, u ulicama Branilaca Sarajeva, Štrosmajerova i Titova će radnim danom raditi produženo - do 20 sati.

Ljetno kino, najatraktivnija lokacija Sarajevo Film Festivala, od ove godine nosi naziv Raiffeisen Open Air. Raiffeisen banka je partner Festivala već više od dva desetljeća, a od 2009. godine je Glavni sponzor Festivala. Ono što koncept ovog sponzorstva čini posebnim je prijateljstvo koje traje dugi niz godina tokom kojih su Banka i Festival paralelno rasli i razvili se u priznate brandove i respektabilne organizacije. 

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina je supsidijarno lice Raiffeisen Bank International AG, jedne od vodećih banaka u Srednjoj i Istočnoj Evropi te Austriji. 

Osnovana 1992. godine,  danas je jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini. Preko 1.300 zaposlenika Banke putem 97 poslovnica pruža usluge za oko 450.000 klijenata. Mnogobrojna, kako domaća, tako i međunarodna priznanja, kao što su priznanja renomiranih magazina Global Finance, Euromoney te The Banker, potvrda su uspješnog poslovanja Banke. Investiranje u nove tehnologije, iskusno i educirano osoblje koje se stalno usavršava, naglasak na individualnom pristupu klijentu, te uvođenje novih, savremenih proizvoda i usluga predstavljaju glavne faktore konkurentnosti Raiffeisen banke na bosanskohercegovačkom tržištu.

Raiffeisen grupu u Bosni i Hercegovini, pored Raiffeisen banke, čine, Raiffeisen INVEST, Raiffeisen CAPITAL, Raiffeisen LEASING, te RL ASSISTANCE.

Raiffeisen grupacija 130 godina kombinuje ostvarenje finansijskog uspjeha sa društveno odgovornim poslovanjem, pri čemu ekonomska, ekološka i društvena odgovornost čine jednu cjelinu, slijedeći osnovne principe društvene solidarnosti, samopomoći i održivosti koje je uspostavio Friedrich Wilhelm Raiffeisen.

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.