Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije | FENA


Servisne informacije

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije

MOSTAR, 17. jula (FENA) - Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa se na vozače apeluje na oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.
 
Zbog radova na autocesti E-661 Banja Luka - Gradiška, za sav promet zatvorena je petlja „Mahovljani“. Vozačima se preporučuje korištenje petlje Aleksandrovac ili M-16.

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na: M-4 Simin Han - Donje Caparde, M-5 Donji Vakuf - Travnik, M-6.1 Prolaz kroz Mostar (od raskrižja Šemovac do raskrižja kod hotela “Ero”), M-16 Poriče - Kupres i M-17 Mostar (Zalik - Vrapčići).

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom
dana na M-6 Stolac - Ljubinje i M-19.3 Rogatica - Ustiprača (u mjestu Dub).

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u ulici Maršala Tita (na relaciji Šarića džamija - Lučki most) i u ulici Mostarskog Bataljona (na dionici most Musala - raskrižje ulica Adema Buća i Alekse Šantića), dok je u ulici kardinala Stepinca (dionica od hotela "Ero" do Carinskog mosta) desna traka zatvorena za promet, a lijeva je otvorena za dvosmjerni promet.

Pojačan je izlaz osobnih vozila na graničnom prijelazu Izačić.

Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Granični prijelazi za pogranični promet Imotica - Duži i Slano - Orahov Do, između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine privremeno su prekategorizirani u granične prijelaze za međunarodni promet putnika.

Zbog izvođenja radova, na graničnim prijelazima Brod - Slavonski Brod i Orašje - Županja na području Hrvatske, promet se odvija usporeno u oba smjera, priopćeno je iz AMSBIH-a.

(FENA) J.Č.