Osiguranje od nezgode: Novi proizvod Sberbank BH | FENA


FENA.BIZ

Osiguranje od nezgode: Novi proizvod Sberbank BH

Foto/Sberbanka BH

Osiguranje od nezgode: Novi proizvod Sberbank BH

Sberbank BH ima novi proizvod. "Osiguranje od nezgode" je ekskluzivno kreirana ponuda osiguranja koja se od sada može ugovoriti u svim poslovnicama Banke.

"Niko od nas ne može izbjeći nepredviđene događaje. Ponekad nas zadesi nezgoda samo zbog toga jer smo u pogrešno vrijeme bili na pogrešnom mjestu. Želeći zaštiti naše klijente od nezgode i nepredviđenih okolnosti, te im osigurati određenu slobodu tokom cijele godine, u saradnji sa našom partnerskom osiguravajućom kućom, kreirali smo posebno osiguranje od nezgode. Jedan od benefita ove vrste osiguranja je i taj što pokriva troškove liječenja u zemlji i inostranstvu, kao i na privatnim polikilinikama", izjavio je Alen Ražanica, direktor sektora partnerstva i kanali prodaje Sberbank BH.

Cijena ugovaranja police "Osiguranja od nezgode" iznosi 69 KM jednokratno, a korisnik je osiguran 24 sata dnevno, 365 dana u godini, bilo gdje u svijetu. Osigurati se mogu klijenti od 18 do 60 godina, a polica uključuje optimum benefita uz pokrića rizika kao što su troškovi liječenja, bolnička naknada, lom kosti, trajna invalidnost i smrt usljed nezgode.                                                                   

Kontakt za dodatne informacije:

Sberbank BH, Odjel Marketing i komunikacije,

e-mail: komunikacije@sberbank.ba, telefon: 033 954 735

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.