HT ERONET uz Zrinjski na europskom putu | FENA


FENA.BIZ

HT ERONET uz Zrinjski na europskom putu

HT ERONET UZ ZRINJSKI NA EUROPSKOM PUTU

Povodom sutrašnje prve utakmice drugoga pretkola Lige prvaka između HŠK  „Zrinjski“ i NK „Maribora“ na stadionu pod Bijelim Brijegom, održana je konferencija za novinare na kojoj su se obratili šef stručnoga stožera Plemića Blaž Slišković i kapetan Pero Stojkić te, u ime jednoga od glavnih sponzora – HT ERONET-a, Misijana Brkić Milinković, rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije.

„HT ERONET već dugi niz godina podržava HŠK Zrinjski i stoga nas činjenica da se naš Zrinjski okitio naslovom državnog prvaka i nastupa u Europi, iznimno veseli. Za sutrašnju utakmicu pripremili smo neka iznenađenja. Naime, HT ERONET će, za vrijeme utakmice, osigurati besplatan Wi-Fi/HotSpot, a svi oni koji se tijekom prvoga poluvremena konektiraju, ulaze u bubanj za vrijedne nagrade u igri HŠK Zrinjskoga i partnera, za koju HT ERONET osigurava prvu nagradu. Najsretniji gledatelj dobit će mobilni telefon – Huawei P9 Lite DS.

Detalje ove nagradne igre objasnit će službeni spiker na stadionu te ćete ih moći dobiti putem naše službene web stranice i Facebooka“, kazala je Brkić Milinković.

No, to nije sve. Na FB stranici HT ERONET-a ide i nagradni natječaj, u kojemu ćemo darivati nekoliko najsretnijih fanova – s po dvije ulaznice za sutrašnju utakmicu, uz darovni paket Zrinjskoga.

Odbrojavanje počinje. Plemići, sretno, uz veliku podršku HT ERONET-a!

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.