'Tuzlanska Biciklijada 2017.' - Ove godine očekujemo rekordan broj učesnika | FENA


Bosna i Hercegovina

'Tuzlanska Biciklijada 2017.' - Ove godine očekujemo rekordan broj učesnika

Foto:Ilustracija

SARAJEVO, 9. jula (FENA) - Biciklistički klub Tuzla, u saradnji s generalnim sponzorom Volkswagen Nipex te ostalim prijateljima događaja, i ove godine pripremio je za građane Tuzle, Tuzlanskog kantona i cijele Bosne i Hercegovine  porodični spektakl - 6. Tuzlansku Biciklijadu.

Mjesto okupljanja bit će, kao i dosada, plato Stupine od 8 sati u nedjelju 27. augusta. Tradicionalna Biciklijada je  rekreativni događaj koji privlači ljude svih uzrasta. Cjelodnevno druženje porodica, uz propagiranje zdravog načina života, glavni je cilj organizatora Biciklijade.

- Sve učesnike očekuje odlična cjelodnevna zabava i bogat nagradni fond. Dosadašnje biciklijade okupile su značajan broj učesnika - rekreativaca i protekle su u odličnoj atmosferi, što predstavlja veliku odgovornost za organizatore da svaku narednu "Tuzlansku Biciklijadu" podignu organizaciono na viši nivo. Ove godine očekujemo rekordan broj učesnika, a u tome će nam pomoći generalni medijski pokrovitelj FENA i ostali mediji prijatelji događaja. Već sad se može prijaviti, putem prijavnog obrasca, na VIDEO - navodi organizator.  

Biciklistički klub Tuzla kao organizator za sve ima poruku "U voljenom gradu svi na biciklijadu".

(FENA) B.D.