BH Pošta na Sajmu privrede Tešanj predstavlja nove usluge | FENA


FENA.BIZ

BH Pošta na Sajmu privrede Tešanj predstavlja nove usluge

Foto/BH POŠTA” d.o.o. Sarajevo

Obavještavamo javnost da je “JP BH POŠTA” d.o.o. Sarajevo uzelo učešće na 13. Sajmu privrede Tešanj koji je danas svečano otvoren. Sajam se održava u prostoru DC Kraševo, općina Tešanj, a trajat će od 18. do 21. maja ove godine. Službeni partner Sajma je  Njemačka, a učešće je najavilo preko 200 izlagača iz BiH, susjednih zemalja i Evrope.

 

Svečanom otvaranju Sajma prisustovali su generalni direktor „JP BH POŠTA“ d.o.o. Sarajevo Mirsad Mujić, izvršni direktor Sektora za poštanski promet Neziran Đogo, izvršna direktorica Sektora za ekonomsko- finansijske poslove Jasmina Trgo i izvršni direktor Sektora za razvoj i informacione sisteme Nedim Matoruga te drugi predstavnici BH Pošte.

 

Sajam u Tešnju smotra je poduzetništva čiji je naglasak stavljen na važnost i potencijal bosanskohercegovačke ekonomije, jačanje privrednog ambijenta u našoj zemlj, uspostavu  saradnje i potpisivanje poslovnih ugovora. Prvog dana Sajma predstavnici BH Pošte uspješno su dogovorili novi poslovni aranžman. Naime, generalni direktor BH Pošte Mirsad Mujić potpisao je Sporazum o poslovno- tehničkoj saradnji sa Udruženjem privrednika “Biznis Centar” Jelah/Tešanj, prema kojem će sve članice Udruženja obavljati usluge BH PostExpress- brza pošta putem BH Pošte.

 

Inače, na Sajmu u Tešnju BH Pošta će u svom izložbenom prostoru posjetiteljima i poslovnim subjektima, učesnicima ove značajne privredne manifestacije u našoj zemlji, predstaviti svoje tradicionalne i nove usluge. Između ostalog, posjetitelji Sajma imat će priliku da saznaju nešto više o našim novim uslugama poput BH PostExpress- brza pošta, čije su prednosti brz i siguran prijenos pošiljki u unutrašnjem poštanskom saobraćaju, na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, u najkraćim mogućim rokovima.

 

BH Pošta će predstaviti i uslugu E- uputnica- brzi transfer novca, koju realiziramo sa poštama Srbije, Crne Gore i Hrvatske, te uslugu BH PostNet- uputnica- brzi transfer novca na području BiH, zatim usluge Hibridne pošte i E- pisma, usluge carinjenja i špedicije te uslugu Paket uplatnica za registraciju i osiguranje motornih vozila kao i druge usluge.

Sve dodatne informacije o uslugama BH Pošte mogu se dobiti direktno od naših predstavnika na Sajmu u Tešnju kao i iz reklamno- propagandnih materijala koji će biti podijeljeni posjetiteljima i poslovnim partnerima.

Ovu priliku koristimo da pozovemo građane i poslovne subjekte da na Sajmu u Tešnju posjete izložbeni prostor BH Pošte kako bi se detaljnije upoznali sa novitetima koji dolaze iz naše kompanije.

“JP BH POŠTA” d.o.o. Sarajevo

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.