Edukacija o inovativnim konceptima u građenju | FENA


FENA.BIZ

Edukacija o inovativnim konceptima u građenju

U hotelu Han na Bjelašnici održana je dvodnevna edukacija o inovativnim konceptima u građenju. Ova edukacija predstavlja nastavak kontinuirane saradnje firmi GEZE, HANO i RAMA - GLAS. 

Upoznavanje sa novim tehničkim riješenjima  i  promjenama u evropskoj regulativi, kao i daljnje usavršavanje i obuka kadrova , bio je razlog okupljanja  projekt menadžera, tehničara, tehnologa, servisera, rukovodioca i predavača iz Austrije i BiH.

Drugi dan edukacije učesnici su proveli u pogonima firme HANO u Vlakovu sa praktičnim prikazivanjem primjene hardvera i softvera. Seminar je iskorišten i kao team building u periodu velikih organizacionih napora prebacivanja proizvodnih pogona u Vlakovo. 

- Prilike kao što su ove koristimo da predstavimo nove tehnologije, razmijenimo vlastita iskustva te doprinisemo unaprjeđenju proizvodnje i ponude na tržištu. Ovakvi događaji  su dragocijeni  za postizanje visokih  tehničkih i tehnoloških ciljeva  te  unaprijeđenje naše dugogodišnje saradnje - izjavio je Mirzo Sijerčić, savjetnik za projekte GEZE GmbH.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.