Raiffeisen stambeni krediti uz povoljne uslove | FENA


FENA.BIZ

Raiffeisen stambeni krediti uz povoljne uslove

Foto/Raiffeisen BANK

·        „Kredit u kojem stanuje sreća!“ je nova kampanja Raiffeisen banke

·        Stambeni krediti dostupni bez učešća i bez jemaca 

– „Vlastita nekretnina pruža nam osjećaj ugodnosti i komfora, a odabir novog doma je jedna od najvažnijih životnih odluka i izuzetno značajna investicija za svaku porodicu, te joj se pristupa pažljivo i promišljeno. Stoga smo za sve naše klijente koji rješavaju svoje stambeno pitanje - bilo da žele kupiti stan ili sagraditi kuću - pripremili posebnu ponudu stambenih kredita po atraktivnoj kamatnoj stopi“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao da se stambeni krediti klijentima odobravaju bez učešća i bez jemaca. 

Raiffeisen stambeni krediti dostupni su uz vrlo povoljnu kamatnu stopu već od 3,49% (EKS FBiH i DB 4,03%, RS 4,10%), u iznosu do 300.000 KM, te s rokom otplate do 25 godina. Kredit se isplaćuje na račun prodavca/izvođača radova, a iznos kupoprodajne cijene može biti uvećan za dodatni iznos gotovine do 10.000 KM za koji nije potreban dokaz o namjeni. 

Za poseban užitak klijenata u njihovom novom domu, Banka je uz isplatu kredita pripremila i poklon - aparat za kafu Dolce Gusto. Više informacija o ponudi dostupno je na: VIDEO 

* * * * *

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina je supsidijarno lice Raiffeisen Bank International AG, jedne od vodećih banaka u Srednjoj i Istočnoj Evropi te Austriji. 

Osnovana 1992. godine,  danas je jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini. Preko 1.300 zaposlenika Banke putem 97 poslovnica pruža usluge za oko 450.000 klijenata. Mnogobrojna, kako domaća, tako i međunarodna priznanja, kao što su priznanja renomiranih magazina Global Finance, Euromoney te The Banker, potvrda su uspješnog poslovanja Banke. Investiranje u nove tehnologije, iskusno i educirano osoblje koje se stalno usavršava, naglasak na individualnom pristupu klijentu, te uvođenje novih, savremenih proizvoda i usluga predstavljaju glavne faktore konkurentnosti Raiffeisen banke na bosanskohercegovačkom tržištu.

Raiffeisen grupu u Bosni i Hercegovini, pored Raiffeisen banke, čine, Raiffeisen INVEST, Raiffeisen CAPITAL, Raiffeisen LEASING, te RL ASSISTANCE.

Raiffeisen grupacija 130 godina kombinuje ostvarenje finansijskog uspjeha sa društveno odgovornim poslovanjem, pri čemu ekonomska, ekološka i društvena odgovornost čine jednu cjelinu, slijedeći osnovne principe društvene solidarnosti, samopomoći i održivosti koje je uspostavio Friedrich Wilhelm Raiffeisen. 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Korporativne komunikacije i upravljanje održivošću:

Telefoni: 033 287 655; 033 287 426; e-mail: raiffeisen.komunikacije@raiffeisengroup.ba

Zahvaljujemo na saradnji.

Korporativne komunikacije i upravljanje održivošću

Raiffeisen BANK

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.