U INTERA Tehnološkom Parku otvoren novi Poziv za prijavu na obuku CNC operatera | FENA


FENA.BIZ

U INTERA Tehnološkom Parku otvoren novi Poziv za prijavu na obuku CNC operatera

MOSTAR, 12. travnja - Novi ciklus obuke CNC operatera počinje u ponedjeljak, 8.5.2017. s početkom u 17.00 h i održat će se u prostorijama INTERA HTEC CNC centra.

Kao član svjetske mreže, HTEC Centar Mostar ima jedan od najsuvremenijih HTEC centara u Europi te pruža mogućnost obuke na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi s vodećim timom stručnjaka u ovom području.

Obuka sadrži sve ono što CNC operater mora znati kako bi bio produktivan: od usvajanja osnovnih pojmova do samostalne praktične izrade dijelova od čelika i aluminija uz primjenu tehnoloških listi i mjernih protokola.

INTERA TP pred samu obuku organizira i besplatna probna predavanja za polaznike obuke CNC operatera koja će se održati u četvrtak, 27.4.2017. u 17.00 sati u prostorijama INTERA HTEC CNC centra, kako bi polaznike upoznali sa svim detaljima buduće zanimljive i nadasve vrhunske obuke.

Pored same obuke, INTERA HTEC Vam može pružiti i priliku da stupite u kontakt s poduzećima u regiji koja traže kadrove ovog profila pri čemu je već tijekom obuke moguć dogovor o potencijalnom radnom odnosu.

Zanimanja, koja uključuju rukovanje CNC strojevima, spadaju među najtraženija i ne, ne pričamo samo o svjetskim razmjerima. Govorimo o lokalnim potrebama jer upravo podaci na tržištu rada FBiH pokazuju da CNC operateri spadaju u opseg najtraženijih zanimanja.

Svi zainteresirani prijavu mogu izvršiti na htec@intera.ba najkasnije do 26.4.2017. g.

Prijavite se još danas - broj mjesta je ograničen.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.