Svečano otvaranje novog BH Telecom centra u Sarajevu | FENA


FENA.BIZ

Svečano otvaranje novog BH Telecom centra u Sarajevu

Pozivamo vas da prisustvujete

SVEČANOM OTVARANJU NOVOG BH TELECOM CENTRA U SARAJEVU, U NASELJU ALIPAŠINO POLJE,

koje će se održati u SRIJEDU, 22.marta 2017. godine sa početkom u 13.00 sati, u objektu ASA Banke na Alipašinom Polju, na adresi Trg međunarodnog prijateljstva 25. 

Otvaranje ovog Telecom centra je rezultat nastojanja BH Telecoma da građanima ovog naselja i općine Novi Grad pruži što bolji kvalitet usluga i osigura im njihovu veću dostupnost. 

U ovom moderno uređenom poslovnom prostoru zainteresiranim građanima će biti omogućeno priključenje svih usluga BH Telecoma, kupovina mobilnih i fiksnih telefona, laptopa, tableta i drugih uređaja iz bogate ponude BH Telecoma, te brojne druge usluge. 

BH Telecom je do sada na području Bosne i Hercegovine otvorio 59 prodajnih centara, od čega 9 na području Kantona Sarajevo, tako da je ovo 60. prodajni prostor BH Telecoma koji se otvara u BiH, a deseti na području Sarajevskog kantona. 

Prije BH Telecom centra na Alipašinom Polju, u Kantonu Sarajevo su otvoreni prodajni centri na Obali Kulina bana, Markalama, Saračima, Vogošći, Hadžićima, Ilidži, Dobrinji, Ferhadiji, te u objektu Sarajevo City Center na Marijin Dvoru. 

Izvođač radova na adaptaciji i opremanju ovog prostora bila je firma Neimari iz Sarajeva. Vrijednost radova na adaptaciji i opremanju prostora je 50.000 KM    

Srdačno Vas pozdravljamo i želimo dobrodošlicu na našu svečanost!

 

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.