Posebna ponuda kredita Reiffeisen BANK | FENA


FENA.BIZ

Posebna ponuda kredita Reiffeisen BANK

Foto/Raiffeisen BANK

POSEBNA PONUDA KREDITA RAIFFEISEN BANKE

 ·        “Kako danas planirate potrošiti 6 KM?” je nova kampanja Banke

·        Ostvarite svoje želje uz 6 KM dnevno

 

(Sarajevo, 17.03.2017.) – „Kada želimo ostvariti svoje ciljeve za koje su nam potrebna novčana sredstva, bez obzira kojim iznosom raspolažemo, većina nas najprije odredi prioritete i razmisli prije nego odluči kako potrošiti svoj novac. Našim postojećim i potencijalnim klijentima želimo biti vjerodostojan i pouzdan poslovni partner koji će ih pratiti u ispunjavanju njihovih finansijskih ciljeva te im omogućiti da zadovolje različite finansijske potrebe uz pristupačne uslove. Za one koji žele renovirati svoj stan, kupiti garažu ili ispuniti neku drugu želju pripremili smo posebnu ponudu kredita. Raiffeisen keš kredit kao i kredit za zatvaranje obaveza u drugim bankama klijentima omogućavaju da ostvare svoje želje uz 6 KM dnevno“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao: „Kompletnu proceduru apliciranja za kredit klijenti mogu završiti online u par jednostavnih koraka putem web stranice Banke.“

Dnevni trošak kredita, u iznosu od 6 KM, izračunat je na iznos kredita 10.000 KM i rok otplate 6 godina, uz fiksnu kamatnu stopu od 7,49% (EKS 8,44%). Efektivna kamatna stopa je izračunata za klijenta koji aplicira online, uzimajući u obzir troškove mjenice, police osiguranja te troškove vođenja kreditnog računa. Dodatna pogodnost za klijente koji za Keš kredit apliciraju online putem web stranice Banke je 0% naknada za obradu kredita.

Raiffeisen nenamjenski krediti dostupni su u iznosu do 50.000 KM te sa rokom otplate do 10 godina. Kamatna stopa na ove kredite je fiksna što znači da rata ostaje na istom nivou tokom cijelog perioda otplate kredita.

Detaljnije informacije o ponudi koja vrijedi do 15.05.2017. godine dostupne su na VIDEO

 * * * * *

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina je supsidijarno lice Raiffeisen Bank International AG, jedne od vodećih banaka u Srednjoj i Istočnoj Evropi te Austriji. 

Osnovana 1992. godine,  danas je jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini. Preko 1.300 zaposlenika Banke putem 97 poslovnica pruža usluge za oko 500.000 klijenata. Mnogobrojna, kako domaća, tako i međunarodna priznanja, kao što su priznanja renomiranih magazina Global Finance, Euromoney te The Banker, potvrda su uspješnog poslovanja Banke. Investiranje u nove tehnologije, iskusno i educirano osoblje koje se stalno usavršava, naglasak na individualnom pristupu klijentu, te uvođenje novih, savremenih proizvoda i usluga predstavljaju glavne faktore konkurentnosti Raiffeisen banke na bosanskohercegovačkom tržištu.

Raiffeisen grupu u Bosni i Hercegovini, pored Raiffeisen banke, čine, Raiffeisen INVEST, Raiffeisen CAPITAL, Raiffeisen LEASING, te RL ASSISTANCE.

Raiffeisen grupacija 130 godina kombinuje ostvarenje finansijskog uspjeha sa društveno odgovornim poslovanjem, pri čemu ekonomska, ekološka i društvena odgovornost čine jednu cjelinu, slijedeći osnovne principe društvene solidarnosti, samopomoći i održivosti koje je uspostavio Friedrich Wilhelm Raiffeisen.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Korporativne komunikacije i upravljanje održivošću:

Telefoni: 033 287 655; 033 287 426;
e-mail: raiffeisen.komunikacije@raiffeisengroup.ba

Korporativne komunikacije i upravljanje održivošću

Raiffeisen BANK

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.