Sport     | 27.12.2022. 11:54 |

Članovi Karate kluba 'Drvar' postigli zapažen europski i svjetski rezultat

FENA Saopćenje, Foto/ Vlada HBŽ

LIVNO, 27. prosinca (FENA) - U povodu izvrsnog svjetskog i europskog rezultata Karate kluba "Drvar" ostvarenog na natjecanju u Sloveniji Gordana Nakić, ministrica znanosti, prosvjete, kulture i sporta upriličila je prijem za trenera Duška Šipku i članove kluba.

Naime, u Kranjskoj Gori (Republika Slovenija) održan je ITKF Europa Kup na kojemu su članovi Karate kluba "Drvar" postigli izvrsne rezultate i medalje u različitim disciplinama.

Kako su priopćili iz Službe za odnose s javnošću Vlade Hercegbosanske županije, Dane Kecman osvojio je 2. mjesto u disciplini kihon, Ana Miočević 3. mjesto u disciplini jiyu ippon kumite, dok je Anđela Trninić bila peta u istoj disciplini.

Nadalje, Duška Šipka je osvojila izvrsno 4. mjesto u disciplini kumite na ITKF svjetskom prvenstvu u Tradicionalnom karateu koje je također održano u Kranjskoj Gori

Karate klub "Drvar" osnovan je 2001. godine i trenutno broji 20-ak aktivnih članova.

Treninge vodi Duško Šipka, majstor crnog pojasa 4. dan, uz pomoć talentirane Duške Šipke, majstorice crnog pojasa 2. dan i osvajačice svjetskih, europskih i državnih medalja.

Ovaj svjetski i europski uspjeh Karate kluba "Drvar" rezultat je predanog rada, truda i odricanja, ali i dokaz kako djeca iz malih sredina, uz kvalitetan rad i trud, mogu postići svjetski rezultat, stoji u priopćenju. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Svečani prijem gostiju 'Sarajevo Destination Festivala' u Zemaljskom muzeju BiH

Prijem i nagrade za košarkaše Radničkog i rukometašice Goražda povodom plasmana u PLBiH

Helez u nastupnu posjetu primio ambasadora Republike Sjeverne Makedonije Jakupa Redžepija

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel