Bosna i Hercegovina     | 02.09.2022. 12:00 |

Savez za bolju budućnost (SBB) kampanju počeo u Bihaću

FENA Muhamed Sadiković, Foto: Muhamed Sadiković

BIHAĆ, 2. septembra (FENA) - Predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB) Bosne i Hercegovine Fahrudin Radončić i ostali članovi rukovodstva stranke kampanju za Opće izbore 2022. godine počeli su posjetom Odjelu porodilišta u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

- Kampanju smo praktično na ovaj način počeli, jer smatramo da je borba za našu zemlju zapravo borba za rađanje, natalitet, nove živote i hrabre majke koje će imati što više djece. Želimo i odgovornu politiku, koja će znati nakon 25 godina beznađa, obezbijediti perspektivu svim našim ljudima kako je ne bi tražili u drugim dijelovima Evrope ili svijeta - izjavio je predsjednik SBB-a BiH Fahrudin Radončić.

Naglašeno je kako je Savez za bolju budućnost u ovu kampanju ušao vrlo ambiciozno, jer se prema riječima lidera stranke već pokazala i potvrdila uspješnost ekonomskih i razvojnih ideja, odnosno stranačkih ideja suživota, tolerancije i dijaloga.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Radončić u Travniku - SBB će napraviti najbolji rezultat od svog osnivanja

Radončić: Skupo sam platio višedecenijsku borbu protiv državne mafije, ali, zahvaljujući Sky aplikaciji, sve dolazi na svoje

Saopćenje za javnost SBBBiH

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel