Ekonomija     | 10.05.2022. 14:02 |

Addiko predstavio strategiju banke specijalizovane za brze kredite

FENA Saopćenje, Foto/ FENA

PROMOTIVNI SADRŽAJ 

SARAJEVO, 10. maja (FENA) - Addiko banka najavila je da tokom ovog mjeseca novi klijenti mogu ugovoriti gotovinski kredit u iznosu 2.000 KM, za koji će nakon otplate platiti ukupno 2.020 KM.

 

Predsjednica Uprave Addiko Bank Sarajevo Sanela Pašić izjavila je da žele biti najbolji u onome što rade, zbog čega su Addiko transformisali u specijalističku banku.

- Klijentima donosimo brz i jednostavan proces odobrenja kredita, potpomognut digitalnim rješenjima. Kao stručnjaci za potrošačko kreditiranje i finansiranje malih preduzeća, fokusirani smo na brzinu i fleksibilnost, posebno u situacijama kada je klijentima potreban dodatan podsticaj. Onima koji još uvijek nisu upoznali jednostavnost poslovanja sa Addiko Bank Sarajevo, nudimo tu mogućnost tokom ovog mjeseca uz ovu vrlo atraktivnu akciju - dodala je Pašić.

Navela je da od danas uvode i osvježenu tržišnu komunikaciju, te da će njihov novi brend karakter - hrčak Oskar, i novi slogan „Vaš najbolji izbor za brze kredite” od sada biti glavni pokretači komunikacije o specijalističkoj strategiji Addiko banke.

- Oskar je netipični hrčak koji ne sakuplja, nego daje i koji prolazi kroz ljudske situacije. Njegova misija je slušanje klijenata i zagovaranje njihovih potreba. Uvjeren je da ljudi cijene dodatni poticaj u svakodnevnom životu - rekla je Pašić.

Addiko banka je na novoj komunikacijskoj platformi sarađivala s kreativnom agencijom Bruketa&Žinić&Grey koja je, uz međunarodnu brend konzultantsku tvrtku Prophet, bila zaslužna i za rebranding u Addiko u 2016., saopćeno je iz Addiko bank.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Addiko Bank Sarajevo pridružila se projektu USAID Turizam

Addiko Bank Sarajevo slavi 6. rođendan i poklanja prvu ratu kredita

Saradnja Addiko Bank Sarajevo i ZEOS Eko – sistema u upravljanju elektronskim otpadom

Promo

Аlkaloid - Rezultati rada za period januar-marta 2024. godine 

Dobit m:tel-a u prvom kvartalu veća za 2,5 miliona KM

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti