Bosna i Hercegovina     | 30.12.2021. 15:28 |

Nova godina u SBŽ: Inspekcije na teren, policija upozorava na alkohol (VIDEO)

FENA Duško Pucar, Foto: Duško Pucar

TRAVNIK, 30. prosinca (FENA) - Inspekcije u Županiji Središnja Bosna bit će na terenu u novogodišnjoj noći, kazao je to danas nakon sjednice županijske vlade ministar zdravstva i socijalne politike Anto Matić.

Na području Središnje Bosne neće biti organiziranih javnih dočeka Nove godine, a građanima i ugostiteljima omogućeno je da, uz poštivanje epidemioloških mjera, organiziraju proslave u najluđoj noći.

- Inspekcija će biti na terenu, jučer smo imali komunikaciju s Ministarstvom unutarnjih poslova (MUP) oko organizacije. Neka ljudi ne misle da neće biti nikakvih kontrola - kazao je Matić.

U zadnjih nekoliko dana na prometnicama ŽSB poginule su četiri osobe, stoga iz MUP-a pozivaju građane na odgovorno ponašanje tijekom novogodišnje noći, s posebnim naglaskom na izbjegavanje vožnje pod utjecajem alkohola i poštivanje epidemioloških mjera.

- Mislim da je broj smrtno stradalih u prometnim nesrećama premašio prošlu godinu što je posljedica nesavjesnog ponašanja vozača. Svi građani se trebaju ponašati u skladu s trenutnom situacijom, a tu mislim i na epidemiološke mjere - rekao je županijski ministar unutarnjih poslova Feliks Vidović.

Pogledajte http://www.fena.ba/video/6965

Preuzmite https://drive.google.com/drive/folders/1WpllQ_Nre5TxXbe9S3XK_urEkm9i8CKv?usp=sharing

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Dočekana srpska nova godina, vatromet s Kule Beograd

Više od 300 uhapšenih u Berlinu u novogodišnjoj noći

Proslava Nove godine u glavnim gradovima regije

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel