Stranačke aktivnosti     | 21.12.2021. 17:31 |

Priopćenje za javnost GO HDZ-a BiH Mostar

FENA Saopćenje

Danas nas samo još jedan korak dijeli od cilja. Cilja koji nas je motivirao čitavo vrijeme organizacije i provedbe humanitarne prodajne izložbe "Adventski kontRAST", a to je kako nekome uljepšati Božić i Božićno razdoblje.

Kroz tjedan dana radionica naslikano je preko 50 slika, izrađen je veliki broj skulptura, čestitki i božićnog nakita. Sve smo to, uz donirane slike profesora i studenata Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Mostaru, prodali na humanitarnoj prodajnoj izložbi "Adventski kontRAST" održanoj 5. prosinca 2021. godine.

Zahvala svima koji su pomogli u našem projektu, a posebice onima koji su odvojili dio novca i tako nam pomogli u realizaciji zamišljenog.Uspjeli smo skupiti 17.000 konvertibilnih maraka, te smo pripremili bonove za kupovinu koji su namijenjeni za 87 obitelji iz Grada Mostara, kao i 100 paketića kojim ćemo razveseliti mališane čije će obitelji dobiti spomenute bonove.

Još jednom veliko hvala svima a naš projekt zatvaramo upravo onako kako smo i počeli- "Tisuće svijeća mogu se upaliti od jedne, a život te svijeće neće se umanjiti. Sreća nikad nije umanjena kada je podijeljena s drugima."

Organizacijski odbbor HDZ BiH Mostar

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar

Priopćenje za javnost GO HDZ-a BiH Mostar

Priopćenje za javnost Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu