Bosna i Hercegovina     | 13.12.2021. 12:06 |

Bogat novogodišnji program BH Telecoma uz film 'Deset u pola' i poznate muzičare

FENA Kanita Aliagić

SARAJEVO, 13.decembra (FENA) – Za doček Nove 2022. godine, BH Telecom priprema jedinstven novogodišnji program pod nazivom “Pozdravi staru i dočekaj novu 2022” za sve korisnike Moja TV i Moja web TV.

Na konferenciji za medije, danas je predstavljen ekskluzivni i produkcijski atraktivni troiposatni novogodišnji program Moja TV, a voditelji su Tarik Filipović i Helena Vuković.

Gledaoci će moći uživati u starim i novim hitovima Severine, Halida Bešlića, Seida Memića-Vajte, te Lake & Mirele, uz pratnju i muzičku produkciju Benda Dine Šukala i Adisa Sirbubala koji su specijalno za tu priliku uradili i nove aranžmane za neke od pjesama.

Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman je podsjetio da je BH Telecom prošle godine imao najbolji novogodišnji program “Novogodišnji show Dine Merlina”, te su odlučili i ove godine nastaviti dobru praksu.

Ovogodišnji program na MY TV servisu, kazao je Kahriman, sastoji se od tri i po sata odličnog revijalnog koncertnog programa sa domaćim i regionalnim zvijezdama, ali i televizijske premijere filma “Deset u pola”, režisera Danisa Tanovića.

- BH Telecom snažno podržava bh. konematografiju i osim što smo sponzori filma, otkupili smo i prava za emitovanje filma “Deset u pola” za teritorij BiH – kazao je Kahriman.

On smatra da je to dobar poklon korisnicima za iskazanu lojalnost kompaniji, te je pozvao sve da novogodišnju noć provedu uz program MY TV.

Program će biti emitiran 31.decembra sa počekom u 21.00 sat, i bit će, kako je najavio izvršni direktor BH Telecoma Muamer Hadžovć, besplatan za korisnike usluga Moja TV  i Moja web TV.

Film “Deset u pola” će biti emitovan u 00.30 sati, ali ne i za korisnike izvan BiH zbog prava na distribuciju koja ograničavaju njegovo emitiranje samo na teritoriji BiH.

Oduševljenje planiranim nastupom nisu krili ni izvođači, estradni umjetnici, Severina, Halid Bešlić, Seid Memić-Vajta, Laka & Mirela.

Naglasili su i obećali da će to biti nezaboravna noć, jer će dati sve od sebe da se dobro zabave, da pozitivnu energiju prenesu na gledaoce.

Pozvali su gledaoce također, da se u dočeku Nove 2022. godine opuste u svojim domovima uz Moja TV i da tokom čarobnih tri i po sata zaborave na koronavirus i na sve probleme, da uživaju u starim hitovima umjetnika.

Učesnici današnje konferencije za medije uputili su čestitke građanima Bosne i Hercegovine provodom nastupajuće Nove 2022. godine sa iskrenim željama da budu zdravi i sretni.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

BHRT i BH Telecom nastavljaju saradnju: Europsko prvenstvo u nogometu UEFA EURO 2024.

Delić s menadžmentom BH Telecoma o izazovima zapošljavanja i zadržavanja kvalitetnih kadrova

Novi Telecom centar BH Telecoma otvoren na Međunarodnom aerodromu Sarajevo (VIDEO)

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu