Ekonomija     | 21.09.2021. 13:45 |

Vlada Hercegbosanske županije podržala Tehnološki park Linnovate

FENA Saopćenje

LIVNO, 21. rujna (FENA)- Vlada Hercegbosanske županije pružila je potporu Tehnološkom parku "Linnovate" te je na sjednici u ponedjeljak donijela Odluku o financijskoj podršci tom parku u iznosu od 15.000 maraka u svrhu podrške redovnom radu i organizaciji konferencije NEXT.

Naime, 25. rujna u 11 sati u Narodnom sveučilištu u Livnu, TP Linnovate organizira četvrtu poslovnu konferenciju pod nazivom NEXT.

Cilj ovogodišnje konferencije je, prije svega, predstaviti prethodnu generaciju start up-a proisteklu iz Linnovate poslovnog inkubatora. 

Konferencija će biti prigoda i da Linnovate najavi i otvori poziv za novu generaciju start up-a koji bi trebao omogućiti postojećim i budućim poduzetnicima da kroz Linnovate poslovni inkubator pokrenu vlastiti posao, realiziraju svoje ideje ali i unaprijede svoje poslovanje.

Prilikom službene posjete predstavnika Vlade Hercegbosanske županije TP Linnovate sredinom veljače ove godine naglašena je podrška Vlade kao partnera u apliciranju za pretpristupne fondove EU-a ali i neosporna spremnost za buduću zajedničku suradnju između ove dvije strane koja će voditi ka novim inovacijama i prilikama za poduzetnike u Hercegbosanskoj županiji, izvijestili su iz Vlade HBŽ-a.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Ministrica Novković-Pećanac posjetila Dom zdravlja u Drvaru

Vlada HBŽ-a izdvojila 62.625 KM za saniranje štete nastale u olujnom nevremenu u Drvaru

U Vladi HBŽ-a upriličen prijam za novu Miss Hrvatske Tomislavu Dukić

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel