Sport     | 13.08.2020. 15:02 |

Novak Đoković potvrdio nastup na US Openu

FENA Agencije

BEOGRAD, 13. kolovoza (FENA) - Prvi tenisač svijeta Novak Đoković u četvrtak je potvrdio sudjelovanje na ovogodišnjem US Openu koje počinje 31. kolovoza.

Đoković je na Instagramu objavio da će sljedeći tjedan sudjelovati na turniru "Western & Southern Open" koji se igra na kompleksu Flushing Meadows od 22. do 28. kolovoza nakon čega slijedi US Open koji počinje 31. kolovoza. Oba turnira bit će organizirana bez publike.

"Nije bila laka odluka s obzirom na sve prepreke i izazove, ali uzbuđen sam zbog mogućnosti da se ponovno pojavim. Vidimo se uskoro u New Yorku", napisao je 32-godišnji srpski tenisač.

Turnir u New Yorku prvi je od četiri na kojima su krenula natjecanja u svijetu od izbijanja pandemije koronavirusa. Provest će se sa strogim mjerama za suzbijanje širenja ovog virusa iza zatvorenih vrata.

Opasnost od koronavirusa navela je neke tenisače da odustanu od nastupa. Među njima su drugi tenisač svijeta Španjolac Rafael Nadal i prva tenisačica svijeta Australka Ashleigh Barty, prenosi Hina.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom