Sport     | 12.08.2020. 20:36 |

NBA: Indiana produžila ugovor s trenerom McMillanom

FENA Agencije

INDIANAPOLIS, 12. kolovoza (FENA) - Košarkaški stručnjak Nate McMillan i trenutačno peta momčad Istočne konferencije NBA lige Indiana Pacersi dogovorili su produženje ugovora sa svojim trenerom, objavio je klub na svom internetskom portalu ne navodeći detalje.

Prijašnji McMillanov ugovor s Pacersima vrijedio je do 30. lipnja 2021., prenosi Hina.

Mc Millan je na klupu Pacersa stigao u svibnju 2016., a u nepune četiri sezone je Indiana pod njegovim vodstvom imala pozitivan učinak 181-136 te nijednom nije ostala bez mjesta u NBA doigravanju.

"Ono što je Nate učinio u posljednje četiri sezone s našim klubom vrednovano je ovim produženjem ugovora. Unatoč ozljedama i igračkim promjenama, on i njegova trenerska ekipa su se uspjeli prilagoditi te ostvariti pozitivan rezultat. On na najvišoj razini predstavlja klub, grad i našu državu", izjavio je predsjednik Pacersa za košarkaše aktivnosti Kevin Pritchard.

McMillan je kao glavni trener je proveo ukupno 16 sezona u NBA ligi, a prije Indiane vodio je Portland Trail Blazerse i Seattle SuperSonicse. Prije preuzimanja dužnosti glavnog trenera tri godine je bio i pomoćnik u Pacersima.

"Želim zahvaliti obitelji Simon, Kevinu Pritchardu i vodstvu Pacersa što su mi produžili ugovor u ovom vremenu bez presedana kroz koje prolazi naša zemlja. Sretan sam što sam dobio ovu priliku i veselim se što ću voditi ovu momčad u budućnosti", izjavio je u priopćenju 56-godišnji trener.  

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Alma Ras: Slavimo uspjeh s uposlenicima od preko deset i dvadeset godina izvrsnosti