Bosna i Hercegovina     | 06.08.2020. 13:50 |

Novi ravnatelj AEPTM-a Marko Vujević stupio na dužnost

FENA Saopćenje

MOSTAR, 6. kolovoza (FENA) - Primopredaja dužnosti između dosadašnjeg ravnatelja Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova Mostar (AEPTM) Branka Vukoje i novog ravnatelja Marka Vujevića, kojeg je Vijeće ministara BiH na tu dužnost na mandat od četiri godine imenovalo na sjednici 14. srpnja, održana je u četvrtak u AEPTM-u.

Agencija je s radom počela 2009. godine i od tada do danas ju je vodio Branko Vukoja koji je Vujevića upoznao sa svim aktivnostima koje su poduzete s ciljem provedbe zakonom pripisanih nadležnosti Agencije, te projektima od kojih je najznačajniji izgradnja kompleksa objekata za trajni smještaj koji je dovršen, te su od 1. srpnja sve organizacijske jedinice ove institucije smještene na jednom mjestu.

Marko Vujević je diplomirani pravnik, a u AEPTM je došao s mjesta vršitelja dužnosti upravnika državnoga zatvora odnosno Zavoda za izvršenje kaznenih sankcija, pritvora i drugih mjera Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'