Stranačke aktivnosti     | 05.08.2020. 14:36 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Mostar, 5. kolovoza 2020. god.

Poštovani,

u ime Hrvata u Bosni i Hercegovini i u moje osobno ime ovim putem želim Vama i svim Hrvaticama i Hrvatima u domovini i inozemstvu, a posebno hrvatskim braniteljima, čestitati Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja te 25. obljetnicu vojno-redarstvene operacije Oluja.

Ujedinjeni hrabrošću, požrtvovnošću i ljubavlju prema domovini, hrvatski su branitelji vojno-redarstvenom operacijom Oluja zaustavili rat, ne samo u Republici Hrvatskoj, nego i u Bosni i Hercegovini. Vječno praćena dubokom zahvalnošću, njihova nas žrtva podsjeća na snagu i hrabrost hrvatskoga čovjeka. Naša ljubav prema domovini se, u teškim trenucima za cjelokupan naš narod, pokazala jačom od neprijateljske mržnje.

Primjer naših hrabrih branitelja ostaje uzvišenim uzorom i ustrajnim izvorom snage za nastavljanje borbe za slobodu hrvatskoga čovjeka. Borba koju su oni vodili tada traje i danas, iako u drugom obliku i vođena drugačijim sredstvima. To posebno poznajemo i osjećamo mi, Hrvati Bosne i Hercegovine, čija borba za jednakopravnost, slobodu ispoljavanja identiteta, očuvanje kulture i jezika, kao i izbora legitimnih predstavnika našeg naroda na svim administrativno-političkim razinama, još uvijek traje.

Uz izraze osobitog poštovanja, primite prijateljske pozdrave.

Dr. Dragan Čović

Gospodin Gordan Jandroković

Predsjednik Hrvatskog Sabora

Gospodin Andrej Plenković

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske

Gospodin Zoran Milanović

Predsjednik Republike Hrvatske

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta