Bosna i Hercegovina     | 03.08.2020. 13:02 |

Određen pritvor desetorici osumnjičenih za organizirani kriminal

FENA Saopćenje

MOSTAR, 3. kolovoza (FENA) – Na prijedlog Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske župnaije (HNŽ), rješenjem Županijskog suda u Mostaru od 1. kolovoza ove godine određen je pritvor u trajanju najduže do mjesec dana Admiru Demiroviću, Aldinu Demiroviću, Selimu Demiroviću, Denisu Grahi, Goranu Oručeviću, Mirzi Šteti, Gordanu Marijanoviću, Danijelu Prci, Jasminu Kresi i Danijelu Peharu.

Spomenutoj desetorici je određen pritvor zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela "Organizirani kriminal", u vezi sa kaznenim djelom "Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga" i kaznenim djelom "Teška krađa" Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine.

Županijski Sud u Mostaru je ocijenio da je sasvim utemeljeno i opravdano određivanje pritvora osumnjičenima, jer postoje naročite okolnosti koje ukazuju da će ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke i pomagače, kao i da će ponoviti kazneno djelo za koje se terete, a za to kazneno djelo se može izreći kazna zatvora od tri godine ili teža kazna, priopćilo je Županijsko tužiteljstvo Mostar.

U suradnji s Federalnom upravom policije (FUP Sarajevo) Županijsko tužiteljstvo HNŽ-a nastavlja s poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu