Bosna i Hercegovina     | 29.07.2020. 17:21 |

Čavara uputio brzojav sućuti u povodu Bukvarevićeve smrti

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 29. srpnja (FENA) - U povodu smrti federalnog ministra za pitanja branitelja i invalida Domovinskog rata Salke Bukavrevića, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio je brzojav sućuti obitelji Bukvarević i predsjedniku Vlade Federacije BiH Fadilu Novaliću.

"Zatečen sam i duboko potresen viješću o smrti ministra Bukvarevića. Njegov prerani i iznenadni odlazak je gubitak ne samo za vašu obitelj i prijatelje, nego i za cijelu društvenu zajednicu. S vama sam u mislima u ovim bolnim i teškim trenucima. Utjeha neka vam bude vjera u vječni život i nada da smrt nije rastanak zauvijek. Primite izraze moje iskrene sućuti", stoji u Čavarinom brzojavu upućenom obitelji Bukvarević.

U brzojavu sućuti predsjedniku Vlade Federacije BiH Fadilu Novaliću, među ostalim, stoji:

"U ovim trenucima dok tražim riječi utjehe za obitelj i prijatelje, tražim i odgovore je li moglo drukčije.
Svjesni smo opasnosti kojoj smo svi izloženi, ali nam je ovo ipak dodatna opomena i upozorenje da je potreban veći oprez. Suočen sa svakodnevnim gubicima života naših sugrađana od posljedica zaraze, suosjećam sa svima koji su izgubili svoje najmilije. Vama i svim članovima Vlade Federacije BIH izražavam iskrenu sućut".

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo