Stranačke aktivnosti     | 29.07.2020. 09:38 |

Saopćenje za javnost Građanskog saveza

FENA Saopćenje

Predsjedniku GS Fazlagiću brojne čestitke uglednih ličnosti 

Novoizabranom rukovodstvu Gradjanskog saveza, na čelu sa predsjednikom Muhamedom Fazlagićem, su tokom dana pristigle brojne čestitke članstva, simpatizera i javnih ličnosti iz Bosne i Hercegovine i regiona. 

Među javnim ličnostima koje su uputile čestitike su i član Predsjedništva BiH Željko Komšić, bivši predsjedavajući Skupštine Republike Bosne i Hercegovine Miro Lazović, Predsjednik Liberalno Demokratske Partije Srbije Čedomir Jovanovic, dr. Emir Suljagić, osnivač Građanskog saveza Reuf Bajrović, potpredsjednik Demokratske fronte profesor dr. Dženan Djonlagić, Faruk Hadžibegić, Ademir Kenović, Dino Mustafić, Branko Tomić, Slobodan Čobo Janjuš, Nijaz Ferhatović, Jasna Gospić, Alma Čardžić, Mirza Varešanović, Tarik Hodžić, Osman Džiho, Agim Nikolić, Lilo Hadžijamakovic, Lejla Zvizdić, Sladjan Tomić, Nihad Kreševljaković, Zijad Švrakić, Mirsad Fazlagić, Edita Velić, Šemsudin Gegić, prof. Emir Ramić i mnogi drugi. 

Mi u GS se iskreno zahvaljujemo svima koji su sa ogromnom dozom entuzijazma prihvatili našu odluku da nastavimo koalicione odnose sa Demokratskom frontom i članovima pokreta SPD. Bosni i Hercegovini su potrebni politički subjekti koji su spremni da preuzmu odgovornost i jučerašnje brojne reakcije su dokaz da mi u GS imamo podršku za takvo djelovanje. 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta