Bosna i Hercegovina     | 10.07.2020. 14:05 |

Zbog teške krađe u Neumu uhićen muškarac iz Zenice

FENA Saopćenje

NEUM, 10. srpnja (FENA) - Policijski službenici Policijske stanice (PS) Neum u srijedu, 8. srpnja, oko 10 sati uhitili su osobu inicijala I. S. (1983.) iz Zenice zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo "teška krađa", priopćeno je u petak iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Osumnjičeni se tereti da je u utorak, 7. srpnja, u noćnim satima nasilno provalio u apartman u ulici Mimoza u Neumu, te otuđio veći iznos novca i zlatnog nakita.

Provedenom kriminalističkom istragom policijskih službenika PS Neum osumnjičeni je priznao izvršenje kaznenog djela te su kod njega pronađene otuđene stvari, kao i predmeti koje je koristio pri provali.

Kriminalističko-operativnom obradom ispostavilo se da je osumnjičeni višestruki povratnik u vršenje kaznenih djela, te pravomoćno osuđivan za kaznena djela "neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga", "krađa", "teška krađa" i "pokušaj ubojstva", za koja je dobio i odležao 13 godina zatvora.

Po okončanju kriminalističke istrage predmet će biti proslijeđen Županijskom tužiteljstvu na daljnje postupanje, stoji u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Najavljuje se stroža kontrola iznajmljivača apartmana "na crno"

Bh. državljanin uhićen na graničnom prijelazu s 2,2 kilograma marihuane

Sedmero opečenih u karlovačkom disko-klubu

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo