Stranačke aktivnosti     | 02.07.2020. 16:55 |

Saopćenje za javnost Naroda i Pravde

FENA Saopćenje

Narod i Pravda: Nakon suspenzije Agana Bunića, novi povjerenik za Političku organizaciju Narod i Pravda Bužim je mr. Nijaz Nanić

 

Predsjednik Naroda i Pravde Elmedin Konaković donio je 13.06.2020. godine Odluku o suspenziji Agana Bunića i Kasima Mulalića.

Ovom odlukom je spriječeno dalje narušavanje ugleda i principa Naroda i Pravde, odnosno spriječene su dugoročne posljedice koje su mogle nastati usljed konstantnog i upornog samoinicijativnog djelovanja suspendovanih članova Naroda i Pravde.

Uz jasno distanciranje od svake vrste nepotizma i bilo kakvih koruptivnih radnji, makar one bile i u naznakama, Politička organizacija Narod i Pravda je ovom odlukom jasno dala do znanja da u ovom, a poručila da niti u bilo kojem drugom slučaju, neće odustati od vlastitih principa i ciljeva.

Predsjednik Naroda i Pravde Elmedin Konaković je 23.06.2020. godine imenovao mr. Nijaza Nanića za novog predsjednika Povjereništva Naroda i Pravde u Bužimu.

Nijaz Nanić je rođen 1970. godine u Bužimu. Završio je 1999. godine fakultet Informatike i matematike na Prirodno-matematičkom fakultetu Sarajevo, a magistrirao na Elektrotehničkom fakultetu, smjer Informatika, 2009. godine.

Kao informatičar radio je u više institucija Bosne i Hercegovine i za više kompanija iz Bosne i Hercegovine, Slovenije i Austrije.

Trenutno je zaposlen u kompaniji BH Telecom d.d. Sarajevo.

Govori Engleski i Ruski jezik.

 

Press služba

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Naroda i Pravde

Narod i Pravda - Pošteni i fer izbori u interesu svih građana i svakog dijela Bosne i Hercegovine

Saopćenje za javnost Naroda i Pravde

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana