Stranačke aktivnosti     | 30.06.2020. 17:45 |

Saopćenje za javnost BPS - Sefer Halilović

FENA Saopćenje

 

Odlukom Vijeća Evropske unije, građanima Bosne i Hercegovine zabranjeno je putovanje u zemlje Evropske unije. Time je, praktično, Bosna i Hercegovina postala hermetički zatvorena država što nema toliko veze sa korona virusom, koliko odnosnom institucija EU prema lošim bh.vlastima - smatraju u BPS-u.

BPS smatra da je proglašenje Bosne i Hercegovine za "hibridni režim" - odnosno režim formalne demokratije, formalnih ljudsih i građanskih prava, stvarni razlog današnje blokade Bosne i Hercegovine.

Najveći teret blokade države, nažalost, platiće građani Bosne i Hercegovine jer je odluka Vijeća Evropske unije, zapravo, upućena građanima Bosne i Hercegovine kako bi razumjeli kuda ih bh.vlasti vode - u potpunu izolaciju, blokade i bespuće.

BPS poziva građane Bosne i Herceggovine iz oba bh.entiteta, da shvate kako su unutar Bosne i Hercegovine potrebne političke i strateške promjene kako bi se naša država našla u društvu evropskih država a ne, kao danas, potpuno izolovana iz Unije - zaključuju iz BPS-a.

 

Centrala BPS-a

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

BPS - Opasna politička poruka da država nije preuzela teret migrantske krize

Saopćenje za javnost BPS - Sefer Halilović

Saopćenje za javnost BPS - Sefer Halilović

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom