Stranačke aktivnosti     | 29.06.2020. 12:34 |

Priopćenje za javnost KO SDP BiH HNK

FENA Saopćenje

Saopštenje za javnost

Medijima

Marijo Šimović izabran za Predsjednika GO SDP BiH Čapljina

Marijo Šimović novi je Predsjednik GO SDP Čapljina, budući da je dobio podršku članica i članova SDP-a na Izbornoj konvenciji u Čapljini.

Šimović se zahvalio članovima na podršci, ali i istakao kako je preuzeo veliku odgovornost, jer preuzima vodstvo ove organizacije neposredno pred lokalne izbore.

Nadalje, izrazio je želju da se u rad same Gradske organizacije SDP Čapljina uključi što je moguće veći broj članova, kako bi SDP popravio svoj izborni rezultat u Čapljini.

Istodobno, članice i članice SDP-a ovim putem upućuju zahvalnost Anti Krešiću kao prethodnom predsjedniku čapljinskog SDP-a kojeg je dugi niz godina uspješno vodio.

Samom izboru novog Predsjednika GO SDP BiH Čapljina prisustovali su Potpredsjednica SDP BiH Lana Prlić, kao i Predsjednik KO SDP BiH HNK Ismet Lulić. Na ovaj način iskazana je bezrezervna podrška najužeg rukovodstva SDP-a prema Gradskoj organizaciji SDP-a u Čapljini.

Služba za odnose s javnošću
KO SDP BiH HNK

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Magazinović i Dizdar: Hitno obezbijediti poštene izbore

Saopćenje za javnost KO SDPBiH Tuzla

SDP BiH - Svijetle antifašističke trenutke BiH niko ne može zametnuti, pa ni Mario Kordić

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo