FENA biznis     | 25.06.2020. 13:00 |

Addiko Bank - Digitalnim plaćanjem računa do modernih nagrada

FENA Saopćenje

Addiko nagradna igra za korisnike mobilnog bankarstva još traje, sve do kraja godine klijenti imaju priliku svakog mjeseca osvojiti vrijedne nagrade.

Svi klijenti Addiko Bank dd Sarajevo i Addiko Bank ad Banja Luka koji najmanje tri puta mjesečno realizuju transakciju koristeći uslugu Addiko Mobile automatski učestvuju u nagradnoj igri.

U šestom krugu nagradne igre najsretniji su bili Rajnat Majstorović iz Banjaluke i Murisa Duraković iz Konjica, koji su osvojili mobilni telefon Samsung A50.

Osim njih, bežičnim JBL slušalicama, nagrađeni su Amir Kapidžić iz Zvornika i Nikolina Lijesnić iz Kiseljaka. Prenosni punjač za mobilni telefon Powerbank Acme osvojili su Sanda Čabrilo iz Banjaluke, te Suvad Selmanović iz Sarajeva.

Digitalizacija usluga i proizvoda je u fokusu poslovne filozofije Addiko banke, tako da su i plaćanja putem Addiko Mobile usluge brža, jednostavnija i povoljnija, a zbog trenutne epidemiološke situacije akcija plaćanja Addiko mobilnim i elektronskim bankarstvom bez naknada, produžena je do 31.07.2020. godine.

Addiko banke u Bosni i Hercegovini nagrađuju vjernost svojih klijenata, te im nude priliku da osvoje nagrade jednostavnim plaćanjem računa ili dijeljenjem troškova s prijateljima.  Više informacija o učešću u Addiko mobile nagradnoj igri, te digitalnim uslugama Addiko banke potražite na addiko.ba.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Obilježen dan štednje u Addiko Bank Sarajevo

Jasmin Spahić imenovan za novog predsjednika Uprave Addiko Bank Sarajevo

Završen drugi ciklus programa Addiko Bank Sarajevo i Deloitte BH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo