Bosna i Hercegovina     | 24.06.2020. 14:09 |

Osumnjičenom za ubojstvo u Brčkom produžen pritvor za dva mjeseca

FENA Saopćenje

BRČKO, 24. lipnja (FENA) - Postupajući po prijedlogu Tužiteljstva Brčko distrikta BiH, Osnovni sud u Brčkom produžio je pritvor 21-godišnjem D. I. za još dva mjeseca.

D. I. je osumnjičen da je u Brčkom prije mjesec dana teškim ozljeđivanjem automobilom usmrtio osobu inicijala S. M.

Pritvor osumnjičenom za kazneno djelo ubojstva produžen je zbog opasnosti od bijega, priopćeno je iz Tužiteljstva Brčko distrikta BiH.

Tužiteljstvo Distrikta vodi istragu protiv osumnjičenog D. I. zbog sumnje da je 16. svibnja oko 21.20 sati u Bijeljinskoj ulici, nakon nesporazuma u prometu s M. S., naglo startao svoj automobil, te njegovim prednjim dijelom udario oštećenog i oborio ga na tlo.

"Sumnja se da je zatim vožnjom unazad prešao pneumatikom preko nogu oštećenog nakon čega se dao u bijeg u pravcu Bijeljine, dok je M. S. zadobivši povrede glave uslijed pada kroz nekoliko sati i preminuo", navodi se u priopćenju.

Prije isteka jednomjesečnog pritvora koji mu je određen odmah nakon uhićenja i tužiteljskog ispitivanja, Tužiteljstvo Distrikta predložilo je produženje ove mjere prema osumnjičenom, ocjenjujući kako i dalje postoje razlozi koji opravdavaju njegovo zadržavanje u pritvoru.

Nakon produženja pritvora, Tužiteljstvo u suradnji s Policijom Distrikta neodložno nastavlja istragu u ovom predmetu te daljnje procesuiranje osumnjičenoga D.I., navode iz Tužiteljstva.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Zapovjednik EUFOR-a kod gradonačelnika Brčkog

Određen pritvor za Djedovića i Malkića iz Tuzle zbog pljački kladionica

U Brčkom proglašeni najbolji filmovi 'Turizam film festivala'

Promo

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Alma Ras: Slavimo uspjeh s uposlenicima od preko deset i dvadeset godina izvrsnosti