Stranačke aktivnosti     | 23.06.2020. 17:58 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik Čović posjetio Općinski odbor HDZ-a BiH Busovača

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH  dr. Dragan Čović sastao se danas s članovima Općinskog odbora HDZ-a BiH Busovača.

Predsjednica Općinskog odbora HDZ-a BiH Busovača i ministrica financija u Vladi ŽSB Mirjana Plavčić predstavila je plan i program svih aktivnosti Općinskog odbora  prilikom pripreme za Lokalne izbore u Bosni i Hercegovini te izbore u Republici Hrvatskoj. Također, spomenute su i sve druge aktivnosti koje stranački odbor provodi.

Predsjednica Plavčić naglasila je važnost aktivnijeg djelovanja u izbornoj godini kako bi Općinski odbor HDZ-a BiH izborio načelničku poziciju i većinu u Općinskom vijeću u Busovači. Veliki je izazov i prilika za ostvariti dobar rezultat, na što su svi članovi spremni, naglasila je predsjednica Plavčić, te je čestitala predsjedniku Čoviću na ustrajnosti i političkoj volji koja je rezultirala pomakom glede izmjena Izbornog zakona.

"To nam daje vjeru da ćemo sljedeće Opće izbore dočekati s novim Izbornim zakonom koji će omogućiti legitimno predstavljanje hrvatskog naroda", kazala je predsjednica Općinskog odbora Plavčić.

Predsjednik Čović je nazočne upoznao sa trenutnom političkom situacijom kao i postignutim političkim sporazumima koji se vežu za izmjene i dopune Izbornog zakona BiH. Dr. Čović se osvrnuo i na rad Općinskog odbora, kazavši kako se ovom posjetom želio upoznati sa stanjem i aktivnostima koje stranka provodi u Busovači.

Predsjednik Čović je podržao sve aktivnosti predstavljene na sastanku, ohrabrio je Općinski odbor HDZ-a BiH Busovača na aktivnije djelovanje te da kroz zajedništvo, nastave sve pripreme kako bi izborili dobar rezultat na predstojećim Lokalnim izborima.

Jedna od tema sastanka bili su i izbori u Republici Hrvatskoj koji su zakazani za 5. srpnja, a HDZ BiH ima zadatak mobilizirati glasačko tijelo u BiH, kako bi dobili sva tri zastupnika u Saboru iz 11. izborne jedince.

Sastanku je nazočio i predsjednik ŽO HDZ-a BiH ŽSB Radoja Vidović kandidat na listi za Parlamentarne izbore u Republici Hrvatskoj koji se zahvalio nazočnim na aktivnom i predanom radu prilikom priprema za predstojeće izbore.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Ambasada SAD: HDZBiH ne može na silu doći do rješenja koje preferira, mora iskreno raditi na izgradnji konsenzusa

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

HDZ BiH pozdravio preporuku EK: Nastavljamo predvoditi reformske procese

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta