Bosna i Hercegovina     | 16.06.2020. 11:58 |

GV HNS-a podržalo stav Odjela za branitelje po pitanju kandidature Cikotića

FENA Saopćenje

MOSTAR, 16. lipnja (FENA) - Glavno vijeće Hrvatskog narodnog sabora (HNS) BiH na sjednici u ponedjeljak usvojilo je prijedlog teksta političkog okvira, koji je uputilo Predsjedništvu HNS-a na usvajanje, koji bi koristile sve političke stranke, nezavisne liste i pojedinci koji participiraju u HNS-u u svim slučajevima pregovaranja i koaliranja s drugim političkim subjektima, priopćeno je iz tog vijeća.

Glavno vijeće HNS-a, kako je istaknuto, u cijelosti podržava stav Odjela za branitelje HVO-a i Domovinski rat po pitanju očitovanja o kandidaturi Selme Cikotića za ministra sigurnosti u Vijeću ministara BiH.

Glavno vijeće je razmatralo i određene informacije koje se odnose na namjensku proizvodnju te je zaključeno da Odjel za sigurnost i analitiku kao i Odjel za gospodarstvo pripreme cjelovitu informaciju za narednu sjednicu tog vijeća, a koja će obuhvatiti pitanja namjenske proizvodnje i skladištenja proizvoda.

S obzirom da opasnost od koronavirusa (Covid-19) koja je još uvijek prisutna, Glavno vijeće HNS-a pozvalo je sve građane na pridržavanje mjera i preporuka nadležnih tijela, stoji u priopćenju.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Ustavni sud: Predsjednik RH ne može biti kandidat na izborima

Milanović: Na izborima ću sudjelovati kao kandidat za premijera i pobijediti

Bivši direktor Frontexa kandidat na listi francuske krajnje desnice na evropskim izborima

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel