Stranačke aktivnosti     | 14.06.2020. 11:35 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka (NB)

FENA Saopćenje

Skupština Nezavisnog bloka Jajce sinoć je izabrala rukovodstvo općinske organizacije na čelu sa predsjednikom Hamidom Žužo, ali i Izvršni odbor OO NB Jajce koji će u narednom periodu građanima ovog grada donijeti dugo očekivane pozitivne promjene i zamah u svim segmentima društvenog djelovanja.

Srednja Bosna je sinonim velikog potencijala u pogledu razvoja svih privrednih djelatnosti i nedospustivo je da maćehinsko upravljanje ovim segmentom života i dalje dovodi do masovnih odlazaka ljudi, prvenstveno mladih ljudi.

Nezavisni blok OO Jajce smatra da poljoprivredni i turistički potencijali ovog kraja moraju biti iskorišteni na adekvatan način i to stalno stvarajući nove vrijednosti usmjerene ka razvoju.  

Općinska organizacija NB Jajce izrazila je spremnost da kao i ostale organizacije Nezavisnog bloka, poseban fokus usmjeri ka svojim sugrađanima koji žive van svoje domovine i da zaustavi nedopustiv ignorantski i nepošten odnos prema njima.

Jedan od zaključaka sinoć održane Skupštine je da će Nezavisni blok u ovom gradu imati listu kandidata za općinsko vijeće i kandidata za načelnika Jajca.

Također, javnost obavještavamo da su u toku aktivnosti i razgovori sa drugim političkim strankama u pravcu zajedničkog nastupa i kandidata koji mogu ujediniti već snažno uspostavljenu infrastrukturu  čije je opredjeljenje jako i prosperitetno Jajce.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisni blok

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana